Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.858
% 3.10
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.858
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Kullanıcılar, Uniswap V3 İçin BNB Chain’i İstiyor

Uniswap V3

Uniswap kullanıcıları tarafından yapılan bir ankete göre, Uniswap v3 protokolünün BNB PoS Zincirine yerleştirilmesi istenmekte.

Özellikle FTX çöküşünden sonra merkezi borsalara olan güven azaldı. Yaşanan güven kabı merkeziyetsiz borsalara olan ilgiyi arttı. Önde gelen merkeziyetsiz borsalardan biri olan Uniswap kullanıcıları yeni bir anket yaptı.

Yapılan ankete göre kullanıcılar, Uniswap V3 protokolünün BNB zincirine yerleştirilmesini destekliyor.

Topluluktan BNB Zinciri Talebi

Uniswap V3 protokolünün BNB zincirine yerleştirilmesi bir çok uzman tarafından öneriliyor. Topluluğun yönetişim forumda konu ile ilgili yaşanan tartışmalar sonrasında bir anket düzenlendi.

Uniswap’in UNI yönetişim token’ına sahip seçmenlerin katılabildiği oylamada kullanıcıların %80’i v3’ün BNB zincirine yerleştirilmesi gerektiğini savunmakta. Geri kalan %20’lik bir kısım ise bu öneriye karşı olduğunu söyledi.

Yönetim teklifinin onaylanmasının ardından Plasma Finance ekibi, gerekli akıllı sözleşmelerin BNB Chain’e dağıtımının yaklaşık beş ila yedi hafta sürebileceğini tahmin ediyor.

Uniswap V3 protokolünün Ethereum ağı yerine BNB zincirine yerleştirilmesi teklifi bir çok uzman tarafından desteklenmekte.

Blockchain yazılım firması ConsenSys bu hamleyi desteklediklerini söyledi. ConsenSys’in DAO yönetişim stratejisti Cameron O’Donnell, Uniswap’in Web3 alanındaki tüm kullanıcılara daha iyi hizmet verebilmesi için “zincirden bağımsız” olmasının önemli olduğuna inandığını söyledi.

22 Aralık’ta BNB Chain, benzersiz adres sayısı bakımından Ethereum ağını geride bıraktı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir