Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.289
% 1.08
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.289
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Overworld Nedir ? Ne İşe Yarar?

Overworld, Web3 entegrasyonuyla güçlenen, ücretsiz bir oyun deneyimi sunan ve RPG türüne yepyeni bir soluk getiren bu heyecan verici proje, 3D çok oyunculu bir evrene adım atmayı hedefliyor. Kullanıcılar, etkileşimli bir oyun içinde kahramanları işe alabilir, yenilikçi PvE ve PvP savaşlarına katılabilir, kendi karakterlerini özelleştirerek kişiselleştirilmiş bir keşif yolculuğuna çıkabilirler. Geniş bir içerik haritası, etkinlikler ve sürekli olarak genişleyen oyun koleksiyonuyla, oyunculara benzersiz bir deneyim sunmayı vaat ediyor.

Bu heyecan verici projenin arkasında, Binance Labs, Animoca Brands, Makers Fund VC ve bir dizi diğer yatırım şirketi bulunuyor ve toplamda 65 milyon dolarlık bir yatırım desteği almış durumda.

Overworld

Projenin resmi başlangıcı 15 Aralık 2023’te gerçekleşecek ve bu dönemde sadece 6000 adetle sınırlı bir arz ile sunulacak. Mint fiyatı ise 0.15 ETH olarak belirlenmiştir. Bu benzersiz oyun deneyimi, sınırlı sayıda mint edilecek olan bu özel koleksiyon ile oyunculara eşsiz bir fırsat sunmaktadır.

Overworld hakkında detaylı bilgi için bağlantı aracılığı ile Web sitesilerine ulaşabilir, Discord ve X(Twitter) gibi sosyal medya hesapları aracılığı ile projeyi güncel bir şekilde takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir