Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.958
% 1.51
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.958
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Optimism Vakfı 89 Milyon Dolar Değerinde Satış Yaptı!

Optimism, Dördüncü Airdrop Dağıtımını Gerçekleştirdi!

Yakın zamanda gerçekleşen özel bir işlemde Optimism Foundation, açıklanmayan bir alıcıya 89 milyon $ değerinde OP Token’ı başarıyla sattı. Bu satış, iki yıllık bir hak ediş süresine tabi olacak yaklaşık 19,5 milyon OP Token’ı içeriyordu. Tokenların OP Token hazinesinin operasyonel amaçlar için tahsis edilmemiş kısmından elde edilmiş olması dikkat çekit.

Optimism ağının geliştirilmesi ve sürdürülmesine önemli katkılarda bulunan Optimism Foundation, Cuma günü bu özel token satışını gerçekleştirdi. Optimism ağı, Ethereum üzerindeki işlemleri kolaylaştıran bir blok zinciri platformu olarak faaliyet göstermektedir.

Satış koşulları uyarınca, satın alınan tokenler iki yıl boyunca kilitli kalacak. Bununla birlikte, alıcı bu tokenleri yönetişim faaliyetlerine katılım için harici taraflara devretme seçeneğini elinde tutarak, yatırım yapılmamış bir sahip olarak benzer ayrıcalıklar tanıyor.

Bu tokenler, OP Token hazinesinin tahsis edilmemiş bölümünden elde edilmiş olup, vakfın ilk OP token arzının %30’unu tahsis eden ilk operasyonel bütçesinin bir parçasını oluşturmaktadır. Son işlem itibariyle, OP token’ın dolaşımdaki arzı 1 milyar token ve toplam arzı 4,29 milyar olmuştur.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir