Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.974
% 0.54
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.974
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

OpenAI, ChatGPT’nin Bing Sürümünü Durdurdu!

OpenAI, ChatGPT'nin Bing Sürümünü Durdurdu!

OpenAI, kullanıcıların ödeme duvarlı içeriği atlamasına izin veren bir açığı önlemek için ChatGPT’nin Bing arama motoru özelliğini durdurdu.

Dünyanın önde gelen ve bu alanda dünyada ses getirmeyi başaran OpenAI ilginç bir sorun ile karşı karşıya. Firmanın en popüler ürünü olan ChatGPT’nin Bing sürümünde kullanıcıların ödeme yapmadan premium özellikleri kullanmasını sağlayan bir sorun keşfedildi.

Firma 4 Temmuz günü attığı bir tweet ile ödeme yapan kullanıcıların hakkını korumak için hizmetin durdurulduğunu duyurdu.

İçeriklerimiz yayınlandığı an haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

OpenAI, “ChatGPT’nin ‘Gözat’ beta sürümünün zaman zaman istenmeyen şekillerde içeriği görüntüleyebildiğini fark ettik. Örneğin, bir kullanıcı bir URL’nin tam metnini istediğinde, bu isteği yanlışlıkla yerine getirebilir. Bunun üzerine sorunu düzeltmek için Gözat’ı devre dışı bırakıyoruz.” şeklinde açıklama yaptı.

Browse özelliği şu anda beta aşamasında olup, yalnızca ChatGPT Plus aboneleri tarafından kullanılabilmektedir. Test aşamasındaki ilk sorunlar giderilirken, OpenAI’nin Reddit üzerindeki bir gönderiye verdiği yanıttan bu konuda harekete geçtiği anlaşılıyor.

Haziran ayının sonlarında, r/ChatGPT Reddit topluluğu üyelerinden biri, ChatGPT’den The Atlantic’teki bir ödeme duvarlı makalenin bağlantısının “metnini yazdırmasını” isteyen bir Browse oturumunun ekran görüntüsünü paylaştı.

ChatGPT, bunun üzerine ödeme duvarı olmadan tam makaleyi sağladı.Bu gönderi 6.200’den fazla olumlu oy alırken ve 284 yorum alırken, bazı kullanıcılar ChatGPT’nin ödeme duvarı olmayan “Google önbelleğine alınmış sürümü okuyan” çevrimiçi ödeme duvarı kaldırıcılarla aynı mekanizmayı kullandığını düşündü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir