Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$62.114
% 0.34
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 62.114
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Num Finance nCOP Stablecoin’ini Piyasaya Sürüyor

num-finance

Stablecoin ihraççısı Num Finance, Polygon ağında Kolombiya pezosuna sabitlenmiş nCOP tokeni piyasaya sürdüğünü duyurdu.

nCOP tokeni, rezerv varlıklarla sıkı bir şekilde desteklenmiş olup, bireylerin ve işletmelerin blockchain teknolojisini kullanarak para transferi yapmalarını, ödeme yapmalarını, kazanmalarını ve tasarruf etmelerini kolaylaştıran bir tokendir.

Ayrıca nCOP, şirketler ve insanlar arasında sorunsuz havale ve ödemeler için kullanılabilir.

nCOP’un 1:1 oranında Kolombiya pesosu ile değiştirilebilmesi nedeniyle sınır ötesi işlemlerde kullanılabilir.

Num Finance CEO’su Agustín Liserra, “Num Finance, insanlara havale olarak nCOP gönderip almaları ve bundan kazanç elde etmeleri için yeni bir olanak sağlamayı amaçlıyor” dedi.

Liserra,“nCOP’nin piyasaya sürülmesi, geleneksel finansın eski uygulamalara saplandığı bölgelere son teknoloji finans teknolojisi getirme taahhüdümüzde bir başka adımı temsil ediyor. Kararlı bir şekilde genişledikçe, yatırımcılarımızın uzun vadeli vizyonumuza duyduğu kararlı güvenden sürekli olarak ilham alıyoruz,” diye ekledi.

Num Finance, daha önce Arjantin Pesosu ve Peru Sol’una sabitlenmiş stablecoinler olan nARS ve nPEN’i piyasaya sürmüşlerdi.

Ayrıca, Brezilya, Meksika ve Bahreyn’de yerel para birimlerine sabitlenmiş stablecoinler çıkaracaklarını bunun planlamalarını yaptıklarını duyurmuşlardı. Şirket gelişmekte olan ülkelerde stablecoinlerin talep gördüğünü ve havale aracı olarak nCOP gönderip almaları ve bundan getiri elde etmeleri için yeni bir olanak sunmayı amaçlamaktadır.

En Hızlı Haber Takibi İçin telegram kanalımıza katılabilirsiniz katılmak için tıklayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir