Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.219
% 0.61
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.219
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

NIM Network ve Dymension’dan Yeni Airdrop Duyurusu

Öğrendikçe Kazan Projesi Balinaların Dikattini Çekti 99Bitcoins Airdrop

Nim Network, yapay zeka oyun ekosistemi ve topluluğunun öncüsü olma yolunda önemli bir adım attı. Toplam arzın %9’una denk gelen 90 milyon NIM’lik ilk genesis dağıtımını duyurdu. Bu dağıtım, mainnet lansmanında gerçekleştirilecek.

NIM Airdrop Nasıl Alınır?

NIM airdropunuzu bakmak için uygun adresler, resmi airdrop sayfası üzerinden talepte bulunabilir. Nim Network ve Dymension, özel anahtarınızı istemeyecek veya cüzdanınızdan token transferi yapmanızı talep etmeyecektir.

Dymension, ‘RollApps’ün İnterneti’ni oluşturarak Nim’in varlığını mümkün kıldı. Dymension, modüler ve birbirine bağlı özel alan zincirlerinin geleceğini hazırlıyor. Dymension stakerları, toplam NIM arzının %5’ini oluşturan 50 milyon NIM alacak.

Diğer Airdrop Alanları

Airdrop, sadece DYM stakerlarına özel değil, aynı zamanda Nim Network ve Dymension ekosistemine katkıda bulunan çeşitli topluluklara da yöneliktir. Airdrop, aşağıdaki kategorilerde de dağıtılacaktır:

  • Oyun Toplulukları: AI ve blockchain oyunlarında öncü olan topluluklar, Nim’in oyun odaklı vizyonuna katkılarından dolayı ödüllendirilecek. Örneğin, Parallel ve AI Arena gibi platformlar bu kategoriye girer.
  • NFT Toplulukları: Pudgy Penguins, 9dcc ve WolvesDAO gibi NFT toplulukları, inovasyona ve blockchain teknolojisine olan bağlılıkları nedeniyle Nim tarafından tanınacak.
  • Altyapı ve Kamu Finansmanı Destekçileri: Nim, Ocean Protocol, Gitcoin ve Olas Network gibi altyapı ve kamu finansmanı projelerine yatırım yapan kullanıcıları ödüllendirerek, AI oyun ekosisteminin gelişimini desteklemeyi amaçlıyor.

Nim Network Nedir?

Nim Network, AI oyun ekosistemi oluşturma vizyonuyla yola çıkan yenilikçi bir blockchain ağıdır. Nim Network, AI teknolojisini oyunlarla bütünleştirerek benzersiz ve etkileşimli deneyimler sunmayı hedefler. Kullanıcılar ve geliştiriciler için Nim, işlem ücretleri ödeme, yönetim süreçlerine katılma ve ekonomik katma değer yaratma aracı olarak hizmet eder.

Nim Network’ün yerel tokenı olan NIM, ağ içi işlemleri kolaylaştırmak, yönetimi desteklemek ve ekonomik etkinlikleri teşvik etmek için kullanılır. Nim, Dymension platformunun bir parçası olarak, modüler blockchain çözümleri sunarak ve çoklu zincir entegrasyonları sağlayarak blockchain teknolojisinde yeni bir dönemi temsil eder.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version