Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.269
% 0.99
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.269
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

NFTPrompt (NFP) Hack Saldırısına Maruz Kaldı!

Binance‘in 41. launchpool’u olarak piyasaya giren NFTPrompt (NFP) hack saldırısına uğradı. Yapay zeka destekli bir platform olma özelliğini taşıyan NFTPrompt, bu sabah maruz kaldığı saldırı ile yüzde 13’e yakın düşüş yaşadı.

NFTPrompt konuya dair duyurusunu X üzerinden gerçekleştirdi. Yapılan duyuruda ise şu ifadelere yer verildi:

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

NFPrompt ile ilgili kritik bir güvenlik olayı hakkında sizleri bilgilendirmek için yazıyoruz. Bir grup hacker, NFP’nin sözleşme yöneticilerinin cüzdanları da dahil olmak üzere bazı cüzdanları ele geçirdi.  Ekip, hacker’ların NFP hazinesinin ve ekosistem fonunun bir kısmı da dahil olmak üzere fonların kontrolünü ele geçirdiğini belirtti. Kullanıcıların platformdaki varlıklarının güvende olduğunu açıklayan ekip, saldırıyı fark ettikleri an tüm akıllı sözleşme yetkilerini farklı cüzdanlara aktardıklarını da açıklamalarına ekledi.

FBI’ın hackerlara karşı devreye girdiği ve borsaların da fonları dondurmak için harekete geçtiği de açıklamada yer aldı. Kullanıcıları uyaran ekip, çalınan NFP’lerin işaretleneceğini ifade etti: “Mevcut soruşturma kapsamına NFP’leri yalnızca bilinen borsalardan almanızı öneriyoruz. Lütfen NFTP ile ilgili resmi olmayan sözleşmeler ile etkileşime girmeyin. OTC aracılığıyla NFP almayın. Dikatli ve güvenli olun.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir