Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.534
% 0.84
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.534
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

NFT Araştırma Aracı NFT Inspect Kapatılıyor

NFT

Popüler bir araştırma aracı olan ve bir NFT’nin değerini ve topluluğunun gücünü ölçen NFT Inspect, proje ekibinin attığı bir tweet’e göre 17 Ocak’ta kapatıyor.

Ekibin Çarşamba günü attığı tweet’te, “aylarca çalıştıktan ve üzerinde kafa yorduktan sonra, Inspect’i devam ettiremeyeceğimiz gibi zor bir sonuca vardık” denildi.

“Geçen yılın inişli çıkışlı dönemindeki desteğiniz için her birinize içtenlikle teşekkür etmek istiyoruz.”

NFT’lere Olan İlgi Düşüyor

NFT Inspect, Twitter’da kripto için en üretken kullanıcıların profil resimlerinde kullanılan NFT’leri izlemelerine olanak tanıyacaktı. Bir araştırmacının Twitter’ın popüler kitlesi arasında hangi NFT projelerinin ‘in‘ olduğunu görmesini ve değişiklikleri işaretlemesini sağlayacaktı. Projeyi kapatma kararı, NFT’lere yönelik piyasa ilgisinin çökmesiyle birlikte geldi.

Yakın tarihli bir NonFungible raporundan elde edilen veriler, 2022’nin ikinci ve üçüncü çeyrekleri arasında NFT’lerin küresel ticaretinde %77’lik şaşırtıcı bir düşüş olduğunu ve 2022’nin üçüncü çeyreğinde toplam 1,7 milyar dolarlık bir hacim olduğunu gösteriyor. Rapora göre, bu dönemde yeniden satış kârında %84’lük bir düşüş gözlemlendi.

CryptoSlam tarafından Aralık 2022’den itibaren sağlanan rakamlar, ay boyunca yaklaşık 650 milyon dolarlık NFT satıldığını gösteriyor. Bu rakam, Aralık 2021’de satılan yaklaşık 2,6 milyar dolarlık NFT ile karşılaştırılıyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir