Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.652
% 1.05
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.652
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

ABD bankacılık düzenleyicileri, kripto para dolandırıcılığına karşı uyardı !

New York

ABD Merkez Bankası, Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC) ve Para Birimi Denetçisi Ofisi (OCC) Salı günü ortak bir bildiri yayınlayarak bankaları kripto varlıklarla ilgili riskler konusunda uyardı.

Alınan Kararlar Ve İçerikleri

ABD bankacılık düzenleyicilerine göre, finansal kurumlar kripto para birimi ile ilgili dolandırıcılık ve sahtekarlıklara, firmaların yanıltıcı beyan ve açıklamalarına dikkat etmelidir.

Düzenleyiciler açıklamada, merkezi olmayan bir ağda kripto varlıkları çıkarmanın veya tutmanın güvenli ve sağlam bankacılık uygulamalarıyla tutarsız olduğunu dile getirerek, ancak yasaların izin vermesi halinde kuruluşların bu tür hizmetleri sunabilmeleri gerekliliğini dile getrdiler.

ABD Merkez Bankası politika faizini sabit tuttu - BBC News Türkçe

Bitcoin’in başını çektiği kripto para birimleri, blok zinciri teknolojisiyle bankalar gibi finansal işlemlerde üçüncü taraf aracıları ortadan kaldırma kabiliyetleri nedeniyle yatırımcıların ilgisini çekiyor.
Dünyanın dört bir yanındaki bir çok düzenleyici , Kasım 2022’de Bahamalar merkezli borsa olan FTX’in çöküşünün ardından, müşteri fonlarının zimmete geçirildiği iddialarının ardından kripto para birimi endüstrisine yönelik hareketlerini hızlandırdı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir