Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.166
% 1.88
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.166
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

NFPrompt, Geri Alım Programı Başlatıyor!

nfprompt geri alım

NFPrompt, Geri Alım Programı Başlatıyor! Yapay zeka destekli NFT platformu NFPrompt, dünya genelindeki yapay zeka sanatçılarını desteklemek için bir geri alım programı başlatıyor.

NFPrompt tarafından yapılan açıklamada, geri alım programının amacının, yapay zeka sanatçılarının çalışmalarını geliştirmelerine ve üretmeye devam etmelerine yardımcı olmak olduğu belirtildi. Açıklamada, “Topluluğumuzun her üyesi, Yapay Zeka x Web3 geleceğinin inşasında kilit bir rol oynadığı için bu programı başlatıyoruz” denildi.

NFPrompt, Web3 alanındaki üreticilerin yapay zekadan faydalanarak içerik üretmesini kolaylaştırıyor. Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, NFPrompt’un 41. Launchpool projesi olduğunu duyurmuş, token’ı geçen ay borsada listelemişti.

Geri alım planının açıklanmasının ardından NFP fiyatı kısa süre içerisinde %16’dan fazla değer kazandı. TradingView verilerine göre NFP, yazım sırasında 0,61 dolardan işlem görüyor.

NFPrompt, piyasadan geri alacağı tokenları sanatçıları desteklemek için kullanacağını belirtti. Programın detaylarının ise yakın zamanda paylaşılacağı belirtildi.

Geri Alım Programının Detayları

NFPrompt, geri alım programının detaylarını henüz paylaşmadı. Ancak, programın piyasadaki NFP tokenlarının arzını azaltarak fiyatını desteklemek için tasarlandığı tahmin ediliyor.

Dikkatinizi çekebilir: Binance, Bu Altcoin için Marjin Başlatıyor!

Programın nasıl çalışacağı hakkında bazı olasılıklar şunlardır:

  • NFPrompt, piyasadan NFP tokenlarını satın alabilir.
  • NFPrompt, NFT’ler için ödül olarak NFP tokenları dağıtabilir.
  • NFPrompt, sanatçıları desteklemek için NFP tokenlarını kullanarak başka bir program başlatabilir.

NFPrompt’un geri alım programı, yapay zeka sanatçıları için önemli bir destek olacak. Program, sanatçıların çalışmalarını geliştirmelerine ve üretmeye devam etmelerine yardımcı olacak. NFPrompt gerialım programı ile desteklemeye başladı!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir