Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$62.686
% 2.89
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.686
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

New Bitcoin City Nedir?

Bitcoin

Bugünkü inceleme yazımızda Bitcoin ağındaki yeni Friend.tech olarak adlandırılan New Bitcoin City’i inceleyerek Airdrop fırsatı ve kullanım rehberi üzerine konuşacağız.

Bitcoin ağındaki Friend.tech olarak adlandırılan New Bitcoin City, aynı Friend.tech gibi X(Twitter) hesabınızı bağlayarak profilinizi hisse şeklinde satma imkanı sunan, blockchain tabanlı bir sosyal medya platformudur.

New Bitcoin City Nedir?

16 Eylül 2023 tarihinde piyasaya sürülen ve şu an için Alpha sürümünde olan uygulama için hype henüz tam olarak başlamadı diyebiliriz. İleride uygulama geliştirilerek yeni kullanıcılar çekmek adına adımlar atması halinde Friend.tech gibi ilgi çekebilir.

Airdrop Fırsatı!

New Bitcoin City uygulamasının sağ alt köşesinde bulunan ‘’Airdrop’’ simgesine tıkladığımızda uygulama içerisinde bir puan sistemi olduğunu ve uygulamayı kullandığımız sürece puan kazanabileceğimizi görebiliriz. Her gün, günde maksimum 10 puan toplayabileceğimizi söyleyen bir not bulunmaktadır.

Şu an için uygulama erken aşamada olduğu için ne tür bir Airdrop olacağı konusunda çok fazla bilgi bulunmamaktadır.

Airdrop konusunda daha fazla detay ortaya çıkması halinde ise fırsatı kaçırmamak adına bizleri Twitter, Telegram ve Youtube üzerinden takip etmeyi unutmayınız!

New Bitcoin City Uygulama Kullanım Rehberi:

https://newbitcoincity.com/join-alpha

1 – Linki üzerinden sayfaya eriştikten sonra ‘’Install the app’’ logosuna tıklayınız
2 – Karşınıza çıkan sayfada tarayıcınızdaki ‘’Paylaş’’ seçeneğine tıklayarak ‘’Ana Ekrana Ekle’’ seçeneği ile uygulamayı mobil cihazınızın ana ekranına ekleyiniz.

3 – Ana ekranınıza eklenen uygulamaya girerek X(Twitter) hesabınızı bağlayarak uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz!

4 – https://newbitcoincity.com/deposit linki üzerinden de uygulama üzerinde gördüğünüz kodları girerek ETH veya BTC ile para yatırabilirsiniz.

Uygulama üzerine son sözler:

Şu an için New Bitcoin City’de  Alpha(Erken Aşama) aşamasında olduğumuz uygulama için alacağımız riski yönetmeyi ve güvenlik konusunda dikkatli olup bilgilerimizi korumaya ve para kaybetmemeye özen göstermeliyiz.

Aynı anda şu an için erken aşamada bulunduğu için Friend.tech’teki gibi hissesi sonradan değerlenen kullanıcıların uygulamaya girmesi ile hissesini ilk aşamalarda satın alarak daha sonrasında yüksek fiyattan satarak kar elde edebiliriz.

Son olarak, daha öncesinde uyardığımız gibi riskli olduğu için kaybederseniz üzülmeyeceğiniz tutarlarda para yatırmanızı ve riskinizi yönetmenizi önermekteyiz.

Yazımız sadece bir araştırma içeriğidir ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

New Bitcoin City Nedir?” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir