Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$60.791
% 0.22
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 60.791
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Binance Seçili Earn Ürünler İçin Sistem Yükseltmesi Başlatacak!

binance

Binance, genel sistem performansını ve istikrarını artırmak amacıyla 20 Eylül saat 12:00’a kadar Seçili Earn Ürünler için planlanmış bir sistem yükseltmesi gerçekleştirecektir.

Bu sistem yükseltmesi sırasında aşağıdaki işlevler etkilenecektir:

  • Swap Farming’de swap işlemi yapmak,
  • Likidite Farming’de likidite eklemek veya çekmek, ve
  • Likidite Farming’den likidite havuzu ödüllerini talep etmek dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere tüm Liquid Swap hizmetleri geçici olarak askıya alınacaktır.

Kullanıcılar, DeFi Staking, Simple Earn ürünleri, BNB Vault, Auto-Invest, Dual Investment ve ETH Staking abonelikleri ve ödemeleri ile ilgili olarak aralıklı kesintilerle ETH Staking’deki sarma ve paket açma işlevi dahilinde karşılaşabilirler.

İlginizi Çekebilir: Hong Kong Düzenleyicisi Kripto Şirketleri ‘Banka’ Değil!

Dikkat etmeniz gerekenler;

  • Ödüllerin hesaplanması ve dağıtımı, sistem yükseltmesi sırasında etkilenmeyecektir.
  • Mevcut Otomatik Yatırım planları aracılığıyla planlanan kripto para birimi satın alımları, sistem yükseltmesi sırasında gecikme yaşayabilir; ancak bu satın almalar, uygun olduğu durumlarda, yükseltme tamamlandıktan sonra otomatik olarak gerçekleştirilecektir.
  • Sistem yükseltmesinin süresi en iyi tahminlerimize dayanmaktadır ve değişebilir. Etkilenen tüm hizmetler, sistem yükseltmesi tamamlandıktan sonra normal şekilde devam edecektir. Başka bir duyuru yapılmayacaktır.

Binance borsasına kayıtlı değilseniz %20 komisyon indirimli kayıt linkimizi kullanabilir ve bir çok fırsattan faydalanmaya başlayabilirsiniz.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir