Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.194
% 1.07
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.194
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Neon Evm Piyasaya Sürüldü!

Neon Evm, solana üzerinde Ethereum uygulamaları yazmasına izin vermek için bilgi işlem ortamı yayınladı.

Neon’un uygulaması Solana üzerinde inşa edilmiş ayrıca EVM’yi dağıtmak için kurulan akıllı bir sözleşmedir. Bu gelişme ile ağda şuan mümkün olmayan bir yeniliğe imza atıldı. Geliştirici ekibi, ethereum geliştiricilerin Solana’ya geçmeleri için bütün gerekli araçların tamamlandığını duyurarak uygulama maliyetlerinin potansiyel olarak azaltılacağı açıklandı.

EVM çözümünün, Ethereum uygulamalarını barındırmak için Solana’nın yüksek verimli yetenekleriyle entegre olacağının güvenini ifade etti.

Sonuç olarak bu konuda kapsamlı test aşamaları gerçekleştiriliyor.

Neon Evm ayrıca Ethereum uygulamalarının işlemlerin paralel yürütülmesi de dahil olmak üzere Solana’ya özgü işlevlerden yararlanmasını umuyor.

Proje direktörü Marina Guryeva;

“Neon EVM’yi Solana Mainnet’te canlı olarak görmekten büyük heyecan duyuyoruz” dedi. “Üretimde bu testleri tekrarladığımızda, gerçek dünya verilerine dayalı rakamları sunacağız.”

Bu yanı sıra 2021’de Neon Labs, Jump Capital, IDEO Co Lab Ventures ve Solana Capital’den 40 milyon dolar topladı.

Neon Evm’nin tokeni (NEON) Nedir?

Ethereum araçlarının kullanımını sağlayan Neon EVM’nin yerel belirtecidir. NEON Token, ağın hizmet ve yönetişim belirtecidir. Ayrıca token ödeme, yönetişim, yatırım ve para transferi için birçok özellik barındırmakta.

Neon EVM (NEON) Nereden Alınır.

Son olarak Neon’u Bybit borsasından satın alabilirsiniz. Bybit borsasına kaydınız yoksa %10 Komisyon İndirimli Kayıt Linki ile kaydolarak komisyon indirimi ve bir çok fırsattan faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir