Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.671
% 1.43
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.671
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Near Protocol Grafik İncelemesi ve Fiyat Analizi!

Near Protocol Grafik İncelemesi ve Fiyat Analizi!

Near Protocol tarafından grafik oluşumu, piyasadaki trendleri, işlem hacmini ve olası gelecek hamleleri değerlendiriyoruz.

Near grafiğinde yakaladığımız bu güzel yükselişi değerlendirmek için grafik üzerinde bazı küçük araştırmalar yaptık. Oluşan “adam eve” formasyonumuz, tamamlanması için gereken koşulları sağlamış durumda ve fiyat tam boyun çizgisine gelmiş durumda. Eğer burada boyun çizgisinin üstünde kapanışlar oluşmaya başlarsa, yükselişin devam edebileceğini söylemek mümkün, çünkü grafik, önceki düşüşü zamanı oluşturmuş olduğu “İnducement” yapısını doldurmak için bir yükseliş hareketini başlatabilir.

NEAR Protocol, blok zinciri geliştirmek ve uygulama oluşturmak için tasarlanmış bir platformdur. Bu platform, akıllı sözleşmeler ve merkezi olmayan uygulamalar (dApps) için altyapı sunar. NEAR, bu protokol üzerinde kullanılan kripto para birimidir ve platformun ekosistem içinde işlemlerin yapılmasını sağlar. NEAR, ölçeklenebilirlik, hız ve kullanım kolaylığı gibi özellikler üzerinde odaklanarak, geliştiricilerin ve kullanıcıların blok zinciri tabanlı uygulamalar oluşturmasını ve kullanmasını amaçlar.

Daha Fazla Bilgi İçin Near Coin Nedir? Yazımızı Okuyabilirsiniz!

Near Protocol

Bunun yanı sıra, “adam eve” formasyonunun çalışması durumunda belirlediğimiz hedef fiyat, 5.63 ile 6.15 arasındaki fiyat bandına denk geliyor. Bu da grafikde aynı aralıkda oluşan “Order Block” yapımıza denk gelmekde ki, buranın denenmesi durumunda zaten “İnducement” boşluğumuz doldurulacak ve analiz sinyal beklentisi yönünde çalışmış olucakdır. Boyun çizgisinin aşılmasıyla, grafikte önemli direnç noktalarının bulunmaması ve yolun açık olması, hızlı yukarı hareketlerin gerçekleşme olasılığına işaret ediyor.

ADAM EVE FORMASYONU
ADAM EVE FORMASYONU

Near’da aşırı likidasyon birikmiş durumda ve piyasa anlık likidasyon alımlarına yönelebilir. Bu hareketler ani ve küçük geri çekilmelerle yaşana bilir. Ancak, yükselişin devam edebilmesi için piyasa yapıcılar yüksek kaldıraçları oyundan atacakdır ki, bu da ufak çaplı geri çekilmelerin kaçınılmaz olabileceği anlamına gelir.

Binance NEAR/USDT Likidasyon Haritası
Binance NEAR/USDT Likidasyon Haritası

Bu durum pozisyonda olanlar için kötü haber olabilir ancak pozisyonda olmayanlar, bu düşüşlerden faydalanarak daha alt fiatdan Near maliyetlene bilirler.

NEAR Takas Likidasyon Haritası
NEAR Takas Likidasyon Haritası

Near Piyasa Verileri

Piyasa Değeri: $3,395,903,682

Piyasa Değeri Hacmi (24 Saat): $688,674,906 (%203.29 artış)

Piyasa Değeri Hacmi / Piyasa Değeri (24 Saat): %23.33

Dolaşımdaki Arz: 1,004,666,471 NEAR

Toplam Arz: 1,000,000,000 NEAR

Tamamen Sular Altında Piyasa Değeri: $2,938,035,725

Near Token BinanceBitGetKucoinMexcHoubi ve Gate.io gibi Global Borsalardan kolayca alıp satabilirsiniz.. Coin Mühendisi takipçilerine özel olarak tanımlanmış  indirim linkinden faydalanmak isterseniz, kayıt olmak istediğiniz borsanın üzerine tıklayarak referans kodumuzu kullanabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir