Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.004
% 1.49
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.004
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Three Arrows Capital Kurucularının 1 Milyar Dolarlık Varlıkları Mahkeme Tarafından Durduruldu!

Three Arrows Capitalin

IBW Mahkemesi, kripto hedge fonu Three Arrows Capital’in kurucuları Su Zhu, Kyle Davies ve Davies’in eşi Kelly Chen’e ait 1 milyar dolarlık varlıklara el koydu. 18 Aralık’ta alınan kararla birlikte, mahkeme söz konusu kişilerin dünya genelindeki varlıkları üzerindeki işlemleri dondurdu.

Şirketin tasfiye memuru Teneo, mahkemenin kararını doğrulayarak, kurucuların ve Kelly Chen’in, Three Arrows Capital’in pozisyonunun değerinde bir kötüleşmeye neden olmaktan sorumlu tutulduğu iddiaları doğrultusunda varlıklarına el konulduğunu açıkladı.

Teneo’nun yaptığı açıklamada, “IBW Mahkemesi, kurucuların 3AC’nin pozisyonunun değerine eşdeğer bir miktarda kötüleşmesine neden olmaktan sorumlu tutulması gerektiğini iddia eden tasfiye memurları tarafından takip edilen iddialar doğrultusunda dünya çapında dondurma emri verdi. Siparişlerin dondurulması isteniyor” ifadelerine yer verildi.

Bu gelişmeyle birlikte, benzer bir kararın Singapur mahkemesi tarafından da alındığı belirtiliyor. Three Arrows Capital’in kurucularına ait 1 milyar dolarlık varlıklara el konma kararı, finansal dünyada büyük yankı uyandırdı ve olayın ayrıntıları merakla bekleniyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir