Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.355
% 2.38
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.355
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Namada Nedir? Ödüllü Testnet ve Airdrop İhtimali !

namada

Namada Nedir?

Namada, açık kaynak kodlu indirip çalıştırabileceğiniz, çoklu zincir ve agnostik gizliliği destekleyen layer1 protokolüdür. Namada protokolü, mevcut ve gelecek nesil ağları ve varlıkları için son derece gizlilik sağlar. Özellikle Cosmos ve ZCash ağlarının sunduğu protokollere dayanmaktadır.

Namada’nın kendi oluşturduğu tokeni bulunmaktadır. Bu token, yönetişim ve topluluk oylamalarında, takas alıp vermede ve teşviklere uygun olarak oluşturulmuştur.

En önemli misyonları topluluk odaklı olup bu topluluğa hizmet eden kullanıcıları birleştirmektir.Bu misyonu gerçekleştirmek için bu ağa hizmet etmek ve yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır. Anoma ekosisteminde geliştiriyor ve Anoma Foundation tarafından destek veriliyor.

namada

Namada Airdrop İhtimali ve Yapılması Gerekenler

Namada, mainnete çıkmadan önce faz 1 airdrop gerçekleştirdi.Bu airdrop Github destekçilerine, Osmosis ve Cosmos ağlarında yapılan işlemlere ve EVM ağındaki aktivitelere göre dağıtım yapıldı.Yeni başlayacak olan ödüllü testnet için 30 milyon adet NAM token ayrıldı.Bu testnet için validatör katılım sayısı 100 olarak belirlendi, genel test kullanıcı sayısı ise henüz net değil.Ödüllü testnet’e katılım, başvuru şeklinde sağlanmaktadır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Namada Nedir? Ödüllü Testnet ve Airdrop İhtimali !” te bir düşünce

  1. CAN YAPICI diyor ki:

    bu airdrop için video gelebilir mi baktım ama çok karışık birde google çeviri bile siteyi tam çeviri yapamıyor.verilen linklerde ne isteniyor anlayamıyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir