Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.975
% 2.11
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.975
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Hashdex ETF Dosyasını Değiştirdi!

Hashdex ETF Dosyasını Değiştirdi! Potansiyel bir Bitcoin borsa işlem fonu (ETF) ihraççısı olan Hashdex, Cuma günü belgelerini değiştirdi, Bitcoin saklayıcısı olarak BitGo’yu adlandırarak Bitcoin Futures ETF’sinin adını Hashdex Bitcoin ETF olarak değiştirdi ve diğer şirketlerle birlikte Amerika’nın ilk spot Bitcoin ETF’sinin yeni yılın başlarında onaylanmasını ummaya devam etti.

Hashdex, değiştirilmiş bir S-1 başvurusuna göre kripto saklayıcı BitGo ile anlaşmaya vardı, onlarca başvurucu arasında nadir bir aykırılık. Çoğunluk, kripto borsası Coinbase ile anlaşmalar imzalarken, Fidelity kendisi saklamayı niyet ediyor ve VanEck başka bir borsa olan Gemini’yi seçti. Güncelleme, SEC’nin birkaç diğer başvurucu temsilcisiyle buluştuğu bir gün sonrasına denk geldi. BlackRock, Valkyrie, Fidelity, Grayscale ve Ark temsilcileri, Perşembe günü SEC yetkilileriyle görüştüler, dosyalara göre.

Düzenleyiciler, başvurular için nihai düzeltmelerin 29 Aralık tarihine kadar yapılmasını istedi, Reuters’ın bildirdiğine göre. Spot Bitcoin ETF’sine yakın gelecekte düzenleyici onayın verileceği umudu, son haftalarda yükseldi. Birçok başvuru sahibi SEC ile buluştu ve başvurularına çeşitli düzeltmeler yaptı, onaylanırsa ETF’lerini nakit yaratma (onaylanması halinde) şeklinde ihraç edeceklerini ve diğer küçük ayrıntıları ele alarak SEC’nin onay için açık olduğunu gösterdiler.

Dikkatinizi çekebilir: Merkez Bankasında Değişiklikler!

Ark 21Shares başvurusu için son tarih 10 Ocak 2024. SEC’den herhangi bir onay veya reddin bu tarihe kadar gelmesi gerekecek, ancak bir kararın yeni yılın ilk günlerinde alınabileceğine dair Reuters raporları bulunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir