Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.617
% 0.74
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.617
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Mixin Network, 200 Milyon Dolarlık Hack Saldırısına Uğradı!!

Mixin Network

Merkezi olmayan cüzdan hizmeti Mixin Network, 200 Milyon dolarlık hack saldırısına uğradı.

Sabah yapılan duyuruya göre Mixin Network’ün bulut hizmeti sağlayıcısının veritabanı hack saldırısına uğradı. Bu nedenle para çekme ve yatırma işlemleri askıya alındı. Bu hack girişiminden sonra Mixin tokeni XIN %9 düştü.

Şirket bu hack saldırısı için Google ve blockchain güvenlik şirketleri ile iletişime geçti bu konuda yardım talep etti. İlk belirlemelere göre etkilenen fonlar yaklaşık 200 milyon dolar değerinde. Şirket ağda yapılan tüm işlemleri incelemek için  ve ağdaki zayıflıkları çözmek için işlemleri askıya aldı.

Mixin Network kurucusu Feng Xiaodong bugün bir basın toplantısı düzenleyecek. Bu toplantıda hack olayı ile ilgili kamuoyuna açıklama yapacak, fonların nasıl geri alınacağı konusunda ise en kısa sürede Mixin ekibi açıklama yapacak.

Mixin kurucusu Feng Xiaodong, ” Tüm düğümler arasındaki tartışma ve uzlaşma sonucunda, bu hizmetlerin zafiyetlerin onaylanıp düzeltildiği zaman yeniden açılacağını belirtti. Bu süre zarfında transferler etkilenmeyecektir” dedi.

Mixin Network ekibi, şu anda varlıkların yarısının güvende olabileceğini söyledi. Bütün fonların güvende olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version