Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.072
% 0.94
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.072
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance Listeleme Duyurusu Sonrası, Ordinallerin Fiyatı %40’ın üzerinde Artış Gösterdi.

Binance

Binance, ORDI’yi  listeleyeceğini duyurdu ve yeni spot ticaret çiftleri 7 Kasım saat 10:00 UTC’de satışa sunulacak.

Bugün yayınlanan bir açıklamada Binance , ORDI/BTC, ORDI/USDT ve ORDI/TRY gibi spot ticaret çiftleri sunmaya başlayacağını ve ORDI için para çekme işlemlerinin 8 Kasım’da saat 6:30 UTC’de başlayacağını söyledi. ORDI’yi İzole Marj’da yeni ORDI/USDT marj çifti ile yeni bir borç alınabilir varlık olarak ekleyin .

CoinGecko verilerine göre, listeleme duyurusunun ardından ORDI fiyatı son 24 saatte %48 artışla 11,01 dolardan işlem gördü – Mayıs ayından bu yana yeni bir yüksek seviye .

İlginizi Çekebilir: Binance, Ordinals (ORDI) Listeleyeceğini Duyurdu!

ORDI’nin planlanan listelenmesi, Binance Pool’un Ağustos ayında Ordinal Kayıt Hizmetini başlatmasının ardından geldi ve bu hizmet, kullanıcıların Bitcoin blok zincirine ek veriler yazmasını kolaylaştırdı . Bitcoin’de BRC-20 tokenlarının ve NFT’lerin oluşturulmasını sağlayan Ordinals protokolü bu yılın başlarında ilgi görmeye başladı .

Ancak Binance, listeleme beyanında ORDI’nin “normalden daha yüksek risk oluşturan nispeten yeni bir token olduğu ve bu nedenle muhtemelen yüksek fiyat dalgalanmalarına maruz kalacağı” konusunda uyardı.

Borsa, ORDI tokenına diğer projelerle karşılaştırıldığında daha yüksek volatilite ve risk sergileyebilecek projeleri temsil eden bir “Tohum Etiketi” ekleyeceğini söyledi. Açıklamaya göre, bu tür tohum etiketi tokenleri için kullanıcıların Binance Spot veya Binance Margin platformlarında her 90 günde bir ilgili testleri geçmesi gerekecek.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version