Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.289
% 2.52
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.289
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance, Ordinals (ORDI) Listeleyeceğini Duyurdu!

Binance, Binance Listeleme, Ordinals, ORDI

Binance, kripto yatırımcılarını heyecanlandırmaya devam ediyor. Borsa, sabah saatlerinde yaptığı duyuruda kripto topluluğunun aşina olduğu Ordinals (ORDI) coinini listeleyeceğini açıkladı.

Dikkatinizi Çekebilir: Monero (XMR) Topluluk Fonlama Cüzdanı Çalındı!

Borsanın duyurusuna göre, bugün saat 13.00’te ORDI/BTC, ORDI/USDT, ORDI/TRY spot işlem çiftlerini listeleyecek. Ayrıca, borsa, listeleme ile birlikte duyurduğu ödül kampanyası kapsamında en az 72 ORDI yatıran ilk 1.000 kullanıcının, her hesap için 50 USDT İşlem Ücreti İndirim Çeki ödülü kazanacağını belirtti.

Binance ayrıca Binance vadeli işlemlerde bugün saat 15:30’da 50x kaldıraca kadar ORDI vadeli işlemleri başlatacağını duyurdu. Bu duyuru ile birlikti kullanıcılar vadeli işlemler üzerinden ORDI ile işlem yapma imkanı bulmakta.

ORDI, Ordinals protokolü kullanarak Bitcoin blockchain’ine bilgi yazan bir kripto para birimidir. Ordinals protokolü, her bir satoshiye metin, resim, ses ve video gibi bilgileri yazma yeteneğine sahiptir. Ancak, Bitcoin blok boyutu sınırlaması nedeniyle genellikle metin ve resimlerle sınırlıdır.

ORDI Fiyatı Haber Sonrası Uçtu!

ORDI Fiyatı, Binance borsasının listeleme haberi sonrasında Kucoin ve OKX borsalarında listeli olan Ordinals (ORDI) coin için Coin Market Cap verilerine göre %50 oranında yükseldi.

Binance’ın bu yeni listeleme hamlesi, kripto topluluğu arasında büyük bir ilgi yaratmış durumda. Yatırımcılar, ORDI‘nin değer kazanışını dikkatle takip etmeye devam ediyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version