Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$62.667
% 6.37
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 62.667
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Mike Tyson: Şampiyonluktan RTF Blockchain Projesine

Mike Tyson RTF

Ready To Fight (RTF) şirketinin basın açıklaması, RTF ekibinin RTF tokenini dört tanınmış kripto para borsasında piyasaya sürmeye hazırlandığını iddia ediyor; böylece stratejik işbirliği ortaya çıkıyor. Tyson cesurca “boks ekosisteminde devrim yaratmak” istiyor. “Boks ekosisteminde devrim yaratmak” amacıyla Tyson, site için marka elçisi hizmetini cesurca başlattı.

Boks efsanesi Mike Tyson’ın platformun marka yüzü olarak imza atması, RTF’nin sporu değiştirme misyonuna büyük bir güvenoyu niteliği taşıyor. RTF ekibi şunları söyledi: “Tyson’ın ikonik statüsü ve dünya çapındaki popülaritesinin RTF’nin erişim alanını önemli ölçüde genişletmesi, uluslararası boks severler topluluğunu büyülemesi ve onlara ilham vermesi bekleniyor.”

RTF girişimi, ağır sıklet şampiyonu Oleksandr Usyk’in yanı sıra boks için yol göstermeye kararlı bir danışman ve elçi ekibi tarafından yönetiliyor. Fikir, her seviyeden dövüşçüyü ana endüstri figürleriyle bir araya getirmek için blockchain teknolojisini kullanan bir sosyal ağ olduğunu iddia ediyor.

Mike Tyson birkaç blok zinciri projesine katıldı, RTF ilk projesi değil. Ünlü boksörlerin NFT koleksiyonları Ağustos 2021’e kadar OpenSea pazarında halka açık olacak. Tyson, devrim niteliğindeki NFT tokenini üretmek için yeni yetişen dijital sanatçı Corey Van Lew ile birlikte çalıştı.

Nisan 2022’de emekli ağır siklet şampiyonu, Mystery Box NFT koleksiyonunu Binance kripto piyasasında daha da piyasaya sürdü. Boks hayranları, açık artırma sırasında diğer eşyaların yanı sıra Tyson tarafından imzalanmış eldivenler, şortlar, tişörtler ve ısınma kıyafetleri kazanabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir