Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.331
% 0.37
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.331
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

MEXC Borsası Alım-Satım Rehberi

MEXC

MEXC Nedir?

Mexc Borsası birçok gem projeyi ve meme tokenleri alıp satabileceğiniz merkezi bir borsadır. Eğer daha önce MEXC borasında hesap oluşturmadıysanız buradaki linkten kayıt olabilirsiniz.

Sizler için MEXC Borsasından kolayca işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz ALIM-SATIM rehberi hazırladık.

1- Kayıt ol/Giriş Yap

Çoğu borasada olduğu gibi işlem yaabilmek için bir hesabınız olması gerektmekte. Eğer hesabınız varsa “Giriş Yap” bölümünden borsaya giriş yapabilirsiniz. Eğer daha önce MEXC borasında herhangi bir hesabınız yoksa “Kayıt Ol” kısmından yeni bir hesap açabilirsiniz.

2- Para Yatırma

Borsaya para yatırma işlemi yapmak için nncelikle “Cüzdan Özeti” kısmına tıklıyoruz.

ilgili alana tıkladıktan sonra karşımıza spot cüzdanımız geliyor. Sonra karşımızıa gelen cüzdan özeti ekranında bulunan “Yatırma” kısmına tıklıyoruz.

Yatırmak istediğimiz kripto para biirimini ve ilgili blok zincir ağını seçiyoruz. (Kripto transferi yaparken aynı ağı seçmeye dikkat edin aksi takdirde işleminiz başarısız olabilir ve paranız yok olur.)

3- Spot İşlemler

Resimde belirtildiği gibi “Spot” yazan kısma tıklayın. Daha sonra yatırmış olduğunuz USDT’ler (Teher)  ile borsada listeli bulunan istediğiniz kripto para birimi ve meme coini (PEPE,FLOKI,WOJAK vs.) alıp satmaya başlayabilirsiniz.

MEXC

Dikkatinizi Çekebilir: Pepe Coin Nedir?

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir