Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.468
% 0.34
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.468
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Coinbase Yöneticisinden Pepe Açıklaması!

coinbase pepe

Coinbase, ABD merkezli en büyük kripto para borsası olarak bilinen platform, popüler bir meme coin olan Pepe (PEPE) ile ilgili bir hata yaptığını kabul etti ve topluluğa yönelik bir özür yayımladı.


▪ Coinbase’in baş hukuk sorumlusu Paul Grewal, yakın tarihli bir sosyal medya paylaşımında, Pepe topluluğundan özür dileyerek üzgün olduklarını dile getirdi.

Bu e-postanın ardından PEPE topluluğundan büyük bir tepki geldi.

▪ Coinbase, 10 Mayıs Çarşamba günü yayımlanan bir bildiride, Pepe’nin kurbağa logosunun aşırı sağcı gruplar tarafından nefret sembolü olarak kullanıldığına dair ifadelere yer verdi.


Paul Grewal, Coinbase’in baş hukuk sorumlusu olarak yaptığı açıklamada, önceki ifadelerin eksik ve hatalı olduğunu belirterek twitter hesabından şu cümleleri paylaştı:

Berbat ettik, üzgünüz. Dün trend olan bir konunun gerçeklere dayalı bir resmini sağlamak için PEPE projesine genel bir bakış paylaştık. Ancak bu, meme tarihinin kapsamlı bir resmini sunmayan hatalı ifadeler içeriyordu, bu sebepten dolayı topluluğumuzdan özür dileriz.


Bu açıklamanın ardından PEPE topluluğunun uzun vadede nasıl tepki göstereceği merakla bekleniyor. Topluluk oldukça öfkeli bir şekilde tepki verdi ve hatta #DELETECOINBASE adında bir kampanya başlattı.

Coinbase’in PEPE’yi listeleyip listelemeyeceği ise belirsizliğini koruyor.

PEPE gibi tokenları satın almak için buraya tıklayıp göz atabilirsiniz.


Telegram kanalımıza katılarak, her gün güncellenen haberlerle birlikte projeler hakkında daha detaylı bilgiler edinebilir, son dakika haberlerine hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra, herkese açık bir şekilde sohbet edebileceğiniz Telegram kanalımız da mevcuttur.

YouTube kanalımızda, blokzincir teknolojileri hakkında eğitim videoları ve kripto para birimi dünyasındaki en son gelişmeler hakkında video içeriklerimiz mevcuttur. Ayrıca Twitter hesabımızda da projeler hakkında en son bilgileri ve güncellemeleri paylaşıyoruz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir