Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.696
% 4.06
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.696
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Kurucusu Do Know Hakkında Şok Karar!

Terra Kurucusu Do Know Hakkında Şok Karar!

Karadağ yargısı, 436 bin dolarlık kefalet karşılığında Terra kurucusu Do Kwon’u serbest bırakacağı aktarıldı.

Karadağ mahkemesi, Terra Luna’nın kurucusu Do Kwon’a yöneltilen belgede sahtecilik suçlamalarıyla ilgili kefalet şartlarını resmen onayladı. Yerel makamların 12 Mayıs’ta yayımlanan resmi belgeye göre, mahkeme, Kwon ve Chang-joon için her biri 400.000 avro (436.000 dolar) kefalet ve ev hapsi önerisini kabul etti.

Mahkemenin kararına göre, ev hapsi yerine kefalet ödenmesi durumunda, kefalet miktarı mahkemenin çalışma bütçesinin “özel bir bölümüne” aktarılacak. Belgede ayrıca, Kwon ve Chang-joon’un “iddia edilen” seyahat belgelerinin ve kimlik kartlarının Belçika yetkilileri tarafından doğrulanması gerektiği ifade edildi.

Bu güncelleme, Kwon’un avukatlarının bu tür koşullar için Karadağ makamlarına talepte bulunmasından sadece bir gün sonra geldi. Do Kwon, Terra Luna projesinin kurucusu olarak tanınırken, belgede sahtecilik suçlamalarıyla itham edilmektedir.

Terra Luna, blok zinciri teknolojisi ve kripto para birimleri üzerine odaklanan bir platform olarak bilinir. Terra Luna’nın amacı, merkezi olmayan finansal uygulamaları desteklemek ve küresel finansal sisteme inovatif çözümler sunmaktır.

Şirket geçtiğimiz yıl ise büyük bir çöküş yaşamaıştı. Yaşanan çöküş kripto sektöründe büyük kayıplara neden olmuştu. Çöküşün ardındam pek çok soruşturma ve dava açılmış Do Know Sırbistan’a kaçmıştı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip etmeyi unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir