Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.412
% 1.78
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.412
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Metis Fiyatı Binance Listelemesi Öncesi %27 Yükseldi

Ethereum Layer 2 ağı olan Metis, dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Binance’de listelenme duyurusuyla beraber %27’lik dikkat çekici bir artış yaşadı.

Metis, Ethereum’un ölçeklenebilirlik zorluklarına çözüm olarak hızlı ve maliyet etkin işlemlere olanak tanıyan iyimser rollup mimarisini yenilikçi bir şekilde kullandığı için kripto para dünyasında öne çıkıyor.

Binance Listeleme Duyurusu

  • Dört işlem çifti kullanılabilir: METIS/BTC,METIS/USDTMETIS/FDUSD ve METIS/TRY.
  • Yatırımlar 11:00 UTC‘de başlıyor.
  • Potansiyel dalgalanmayı gösteren seed tag uygulandı.

Bitcoin Borsası Binance, yaptığı açıklamada çekme işlemlerinin listeleme saatinden tam bir gün sonra başlayacağını bildirdi. Söz konusu listeleme ile birlikte Binance, yatırımcılara METIS/BTC, METIS/USDT, METIS/FDUSD ve METIS/TRY olmak üzere 4 farklı işlem çiftiyle alım-satım imkanı sağlayacak.

Metis Fiyatı %27 Yükseldi

Metis, şu anda $138.85 seviyesinden işlem görüyor ve son 24 saatte $155.19 milyonluk bir işlem hacmiyle $718.96 milyonluk bir piyasa değerine sahip.

Metis DAO Nedir?

Metis DAO, Ethereum blok zinciri üzerinde çalışan bir Layer-2 çözümüdür ve temel amacı, blok zincirlerinin genellikle karşılaştığı merkeziyetsizlik, güvenlik ve ölçeklenebilirlik arasındaki zorlukları çözmektir. Bu platform, Ethereum’un hız, maliyet ve ölçeklene

bilirlik gibi temel zorluklarını ele almayı hedefler. Metis DAO, geliştiricilere, hem mevcut merkeziyetsiz uygulamaları (dApps) yaratma ve yönetme imkanı sunar, hem de yeni dApps geliştirme ve piyasaya sürme konusunda destek sağlar. Bunun yanı sıra, Decentralized Autonomous Company (DAC) kavramını Layer-2 altyapısına entegre ederek, geliştiricilerin ve işletmelerin Web 2.0’dan Web 3.0’a geçişini kolaylaştırır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir