Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.246
% 1.30
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.246
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Metamask, Apple App Store’dan Kaldırıldı ve Yeniden Eklendi!

Metamask, Apple App Store'dan Kaldırıldı ve Yeniden Eklendi!

Kripto dünyasının önde gelen cüzdanlarından biri olan Metamask, 14 Ekim 2023 tarihinde Apple App Store’dan kaldırıldıktan sonra tekrar eklendi. Bu durum, yaklaşık 30 milyon kullanıcısı olan popüler bir kripto cüzdanının App Store’da sessizce kaldırılmasıyla geniş bir yankı uyandırdı.

Dikkatinizi çekebilir: Neutron (NTRN) Nedir? Ne İşe Yarar?

Metamask, geçtiğimiz günlerde kripto para birimlerini fiat para birimlerine dönüştürme özelliğini tanıtarak kullanıcılarına kesintisiz para transferi imkanı sağlamıştı. Ancak, beklenmedik bir şekilde App Store’dan kaldırılması kripto topluluğunda endişeye neden oldu.

Metamask, App Store’dan kaldırıldığı dönemde web sitesindeki bağlantıları da devre dışı bıraktı. Kullanıcılar, cüzdanlarını güncellemek veya indirmek istediklerinde uygulamayı bulamadılar. Ancak, Metamask ekibi durumu Twitter üzerinden duyurarak, “Söz verdiğimiz gibi Apple App Store’a geri döndük. Rahatsızlıktan dolayı özür dileriz!” açıklamasını yaptı.

Metamask ekibi aynı zamanda, “MetaMask’ın şu anda App Store’dan indirilmediğinin farkındayız. Bu, kötü amaçlı herhangi bir şeyle ilgili değildir ve ekibimiz bunu en kısa sürede çözmek için çok çalışmaktadır” açıklamasını yaptı.

Bu olay, kripto topluluğunda endişe yaratmasının yanı sıra, kullanıcıların güvenliği ve uygulama indirme süreçlerinin ne kadar kırılgan olduğunu gösteriyor. Metamask kullanıcılarına, resmi uygulamayı kullanmaları ve sahte uygulamalardan kaçınmaları konusunda uyarıda bulunuldu.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir