Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$61.982
% 2.75
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 61.982
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Tether Çalışanı Yerine Yeni Atama Yapıldı!

tether

Tether, Paolo Ardoino’nun yeni icra kurulu başkanı olarak göreve başlayacağını kamuoyu ile paylaştı.


▪️ Tether, 13 Ekim’de yaptığı resmî bir duyuru ile Paolo Ardoino’nun İcra Kurulu Başkanı olarak terfi edildiğini açıkladı. Ardoino, Bitfinex’teki Baş Teknoloji Sorumlusu (CTO) ve Holepunch’taki Baş Strateji Sorumlusu görevlerine devam edecek.

▪️ Aralık 2023 tarihi itibari ile görevini Paolo Ardoino’ya devredecek olan Jean-Louis van der Velde ” Paolo, Tether’i bu heyecan verici yeni aşamaya taşıma konusunda son derece uygun bir adaydır. Tether, gelişmekte olan pazarlara ve dönüştürücü teknolojiye odaklanarak hızlı büyümesini sürdürmeye hazır olduğuna olan inancını koruyoruz. cümlelerini belirtti.

▪️ Bu olayın üzerinden Paolo Ardoino, resmî X hesabından yapmış olduğu paylaşımı yaparak gururlu ve mutlu olduğunu belirtti.

▪️ Ayrıca, Ardoino, USDT stablecoin’in operasyonlarının merkezinde kalacağını vurgulayarak, şirketin gelecekteki planlarını açıkladı. Basın açıklamasına göre, bu Tether’in uzun vadeli stratejisinin bir parçası olarak planlanan stratejik bir geçiş. Ardoino’nun CEO olarak atanmasıyla birlikte, şirket yeni sektörlere genişledikçe kripto endüstrisindeki konumunu güçlendirebilir. Ayrıca, şirket Bitcoin’e de yatırım yapmaya başladığını vurguladı.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın!


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir