Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.162
% 0.11
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.162
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Metaco ve HCBC Ortaklığı XRP Topluluğunu Heyecanlandırdı!

Metaco ve HCBC Ortaklığı XRP Topluluğunu Heyecanlandırdı!

Ripple tarafından satın alınan Metaco, HSBC ile işbirliği yaparak kripto dünyasında önemli bir adım attı. “XRP ordusu,” HSBC’nin yakın gelecekte XRP Ledger’ı (XRPL) ve XRP token’ını benimseyebileceği konusunda spekülasyonlara daldı.

Dikkatinizi Çekebilir: Cosmos (ATOM) Hard Fork’a Hazırlanıyor!

Metaco CEO’su Treccani, HSBC işbirliğinin Ripple’ın şirketi satın almasının ardından hızla gelişen bir süreç olmadığını vurguluyor. Metaco’nun HSBC ile 18 aydan uzun süredir temas halinde olduğu ortaya çıkıyor. Treccani, Ripple protokolleri ve Metaco’nun bankacılık müşterileri arasında dolaylı bir korelasyon olduğunu kabul ederken, her iki şirketin başarısının birbirini etkilediğini belirtiyor.

Treccani, “Ripple ve Metaco’nun benimsenmesi, XRPL protokolünün de benimsenmesini teşvik ediyor. Ripple’ın başarıları, XRP Ledger için de bir başarı anlamına geliyor.” diyerek HSBC’ye sağladıkları hizmetin sadece altyapı değil, aynı zamandatokenizasyon yaşam döngüsü, ödeme yöntemleri ve likidite yönetimi konularında da destek sağlayabileceğini belirtiyor.

Ancak, Metaco’nun satılmasının ardından bazı bankacılık müşterilerinin endişeli olduğu ve hizmetlerini başka bankalara taşımak istedikleri belirtiliyor. Bu endişenin nedeni, Ripple’ın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile yaşadığı anlaşmazlık.

Treccani, bazı spekülasyonların “çok çılgın” olduğunu belirtirken, bu gelişmenin müşteriler açısından değişen bir şey getirmeyeceğini vurguluyor. HSBC gibi büyük bankaların, tokenizasyon dünyasında sağlam bir dijital varlık saklama teknolojisi arayışında olduğunu belirten Treccani, kripto paraların benimsenmesinin bir süreç olduğunu ve birçok bankanın bu para birimlerini zaman içinde benimseyeceğini öngörüyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version