Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.700
% 1.48
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.700
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Messari En İyi Altcoin’leri Açıkladı: Cardano Listede Yok!

Kripto piyasası istihbarat firması Messari, en iyi 25 kripto para raporunu açıkladı. Cardano (ADA)’nın listede yer almaması dikkatlerden kaçmadı. Cardano kurucusu Charles Hoskinson, Messari’nin raporunda Cardano’nun (ADA) dışlanmasına tepki gösterdi.

“Messari, en büyük 25 kripto para topluluğu için raporlar üretiyor”

Coinmuhendisi.com‘dan takip ettiğiniz üzere kripto istihbarat firması Messari, kripto paralar için çeşitli raporlar yayımlıyor. Messari’nin kurucusu Ryan Selkis, şirketin dünyanın en büyük 25 kripto para topluluğu için üç aylık raporlar sunduğunu söyledi. Selkis yakın zamandaki bir Twitter paylaşımında şu açıklamayı yaptı:

Messari şimdi dünyanın en büyük 25 kripto topluluğu için üç aylık raporlar üretiyor. İşte ikinci çeyrekte yaptığımız ilk 15 raporun en ilginç grafikleri.

Messari’nin raporundaki listesinde Uniswap (UNI), Tezos (XTZ) gibi kripto para birimleri yer alıyor. Ayrıca, Polkadot (DOT), Solana (SOL), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB) ve Avalanche (AVAX) da var.

Cardano (ADA), Messari’nin listesinde yok

Maalesef Messari, en büyük kripto para topluluğu hakkındaki 2. çeyrek raporuna Cardano’yu (ADA) dahil etmedi. Bu nedenle, altcoin meraklılar, Selkis’e varlık sınıfının neden göz ardı edildiğini sordu. Session_cruz adına sahip bir Twitter kullanıcısı şu paylaşımı yaptı:

Cardano nerede? Hayal kırıklığına uğradım. Cardano için her ölçüme göre dünyanın en büyük 25 kripto topluluğundan biri olduğu bir rapor yok. Bu durum, bu raporun güvenilirliğini sorgulamama neden oluyor.

Bununla birlikte, kullanıcıya yanıt veren Selkis, topluluk üyelerini takipte kalmaya çağırdı.

Cardano kurucusu Charles Hoskinson nasıl tepki verdi?

Cardano’nun araştırma ve geliştirme şirketi Input Output (IOG) CEO’su Charles Hoskinson da tartışmaya dahil oldu. İlginç bir şekilde Hoskinson, tepki göstererek şunları söyledi:

Cardano yok mu? Tamam….

Cardano IOG CEO’su her zaman Cardano’nun endüstrinin büyük oyuncularından yeterince destek almadığını belirtiyor. Bu yüzden Hoskinson, bu gelişmeye şaşırmayabilir. ADA kurucusu, diğer kripto para birimlerine odaklanırken Cardano projesini görmezden gelmeye devam eden risk sermayedarları ve medya kuruluşlarının bu özellikle tercih ettiğini düşünüyor.

Ancak Hoskinson, ağ geliştirme faaliyetleri hızla artarken Cardano’nun özellikle hız ve güvenlik açısından tam potansiyeline ulaşmasını sağlamaya kararlı.

Cardano’nun topluluğu, ADA’yı 10 kripto arasında tutmaya yardımcı oluyor

Bu arada Cardano’nun kripto para birimi alanındaki canlı topluluklardan birine sahip olması dikkat çekici. Cardano topluluğunun üyeleri, ADA’nın benimsenmesini artırmak için çalışıyor. Bu kapsamda altcoin’i çeşitli sosyal medya platformlarında yayınlamaya her zaman istekliler. Coingecko’dan alınan verilere göre, ADA hala piyasa değerine göre ilk 10 kripto para birimi arasında yer alıyor. Bu da topluluğun çabalarının yıllar içinde meyvesini verdiğini gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir