Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$61.612
% 2.37
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.612
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Efsane Analist Alacağı 5 Altcoin Duyurdu: 20-60x Yapacaklar!

Federal Rezerve, merakla beklenen faiz kararını açıkladı. Fed, beklentiler doğrultusunda politika faizini 75 baz puan artırdı. Karar, konsensüse paralel geldiği için kripto para piyasası olumlu tepki verdi. Tanınmış bir kripto analisti ise traderların Fed’e gereğinden fazla vurgu yaptığını söylüyor. Ayrıca, biriktirmeyi düşündüğü altcoin seçimlerini paylaşıyor.

“Traderlar, Fed’e gereğinden fazla önem atfediyor”

Merakla beklenen Fed’in faiz kararı, beklentilerle paralel olarak geldi. Bununla birlikte popüler analist Michaël Van de Poppe, 619.000 Twitter takipçisine, traderların Federal Açık Piyasa Komitesi’nin (FOMC) kripto piyasaları üzerindeki potansiyel etkisini muhtemelen aşırı önemsediklerini söylüyor. Analist, piyasalardaki nispeten sakin hareketlere dayanarak, uzaydakilerin muhtemelen bugünkü Fed toplantısını fazla düşündüklerini kaydediyor. Bu bağlamda, şu düşüncelerini paylaşıyor:

Komik olsa da, Avrupa hisse senetleri nispeten iyi gidiyor. ABD hisse senetleri son zamanlardaki en yüksek seviyesinden bu yana birkaç % düşüşle konsolide oluyor. Bitcoin ve kripto %15 düştü. Kripto alanındaki insanlar FOMC toplantısına çok fazla önem atfediyor.

Analistin Bitcoin ve Ethereum beklentileri

Popüler analist, faiz oranlarının 100 bps’den daha az artması durumunda Bitcoin’in (BTC) yükselebileceğini söylüyor. Coinmuhendisi.com’dan takip ettiğiniz üzere Fed, 75 baz puanlık bir artış yaptı. Karar sonrası Bitcoin, 22 bin doların üzerine çıktı. Dolayısıyla, analisti haklı çıkardı. Analist, lider kripto paranın 21.600 doları aşması durumunda yeni yerel zirveler görebileceğini söylüyor. Yazının yazıldığı sırada BTC, son 1 saat içinde %3,4 artışla 22.427 dolardan işlem görüyor. Van de Poppe, şu açıklamayı yapıyor:

Piyasalar düzeliyor ve tercih edilen Bitcoin için 21,6 bin dolardı. Bu, yukarı yönlü kırılırsa, yeni zirveler gelir. Bitcoin’in FOMC’ye girmesi için 20,5 bin dolar – 20,7 bin dolarlık bir alana bakıyoruz.

Kaynak: Michaël van de Poppe / Twitter

Analist, lider altcoin Ethereum’a (ETH) da bakıyor. Van de Poppe, ETH’nin geleceğinin 1.500 dolar seviyesinde nasıl tepki verdiğine bağlı olduğunu söylüyor. Yazma sırasında, ETH 1.575 dolardan işlem görüyordu. Analist, şu değerlendirmeyi yapıyor:

Uzun süre oynanabilecek Ethereum’da bariz destek seviyesi. Soru işareti 1.500 dolardan başlıyor. Bu da devam etmek için kırılmalı ve ters çevrilmeli. Aksi takdirde 1.250 dolar civarında tekrar test etme olasılığı var.

Kaynak: Michaël van de Poppe / Twitter

“Bir sonraki boğa döngüsünde 20-60x yapacak altcoin projeleri”

Ancak Van de Poppe, traderların Fed’e gereğinden çok önem verdiklerini söylüyor. Bu arada analist, bir sonraki boğa koşusu için altcoin biriktirmeye başlayacağını söylüyor. Parasını Cosmos (ATOM), Polygon (MATIC), Avalanche (AVAX), Concordium (CCD) ve SKALE (SKL) üzerine koyduğunu söylüyor. Analist, şu ifadeleri kullanıyor:

Bir sonraki boğa döngüsüne girerken yavaş yavaş biriktireceğim bazı projeler: ATOM, MATIC, AVAX, CCD, SKL. Bence bu, bir sonraki boğa döngüsünde 20-60x getiri elde etmek için paket olacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir