Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.662
% 2.16
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.662
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

MEME Token Nedir? Binance Launchpool Projesi!

memecoin nedir? binance launchpool

MEME, tamamen eğlence amaçlı bir dijital token olan ERC-20 standardına uyumlu bir varlıktır. Bu tokenin hiçbir özel işlevi, kullanım amacı veya içsel değeri bulunmamaktadır. Ayrıca, herhangi bir finansal getiri, kar, faiz veya temettü vaadi veya beklentisi de mevcut değildir.

MEME Token için herhangi bir yol haritası veya ekosistem geliştirme taahhüdü veya beklentisi yoktur. MEME Token yalnızca eğlence için kullanılmak amacıyla yaratılmıştır.

9GAG’ın öncülerinden gelen Memeland projesi, dijital dünyanın sınırlarını zorlayarak mizahı son trend teknolojiyle birleştiriyor.

Memeland projesinin en çekici yönlerinden biri, metaverse’leri içermesidir. Metaverse’ler, blok zinciri üzerinde çalışan sanal alanlardır ve genellikle token’ları işlemler ve etkileşimler için kullanırlar.

MEMELAND

MEME Token şunlar için tasarlanmamıştır

➣ Kamuoyu tarafından mal veya hizmetlerin ödemesi veya borcun tahsil edilmesi için kabul edilen bir takas aracı olmak (veya kamuoyunun bir bölümü tarafından kabul edilen).

➣ Herhangi bir kişinin Memeland Group veya başka bir şekilde herhangi bir mal veya hizmetin ödemesi olarak kullanması veya kullanmayı amaçladığı bir ödeme aracı olmak.

➣ MEME sahiplerini mal veya hizmetler karşılığında MEME takas etme hakkına sahip kılmak.

➣ Para (elektronik para dahil) temsil etmek.

➣ Herhangi bir yargı alanında bir sermaye piyasası ürününün, güvenliğin, hisse senedinin, tahvillerin, kolektif yatırım şemasındaki birimlerin, türev sözleşmenin, emtianın veya başka bir finansal enstrümanın veya yatırımın temsili olmak.

➣ Herhangi bir yargı alanında bir sermaye piyasası ürününün, güvenliğin, hisse senedinin, tahvillerin, kolektif yatırım şemasındaki birimlerin, türev sözleşmenin, emtianın veya başka bir finansal enstrümanın veya yatırımın olmak.

➣ Herhangi bir varlık, işletme veya girişimde (Memeland Group’un herhangi bir üyesi dahil) pay sahipliği, katılım, hak (oy verme hakları dahil, ancak bununla sınırlı olmamak kaydıyla), başlık, pay veya çıkar temsil etmek veya işletme faaliyetlerine katılma hakkını temsil etmek.

➣ “Memeland” ekosistemi hakkında www.memecoin.org, www.memeland.com ve bu sitelerde barındırılan diğer web sayfalarında (“Websites”) açıklandığı gibi oy hakkı temsil etmek.

➣ Ücret, temettü, gelir, kar veya yatırım getirisi hakkını temsil etmek.

➣ Kar elde etmeyi veya zararından kaçınmayı amaçlayan herhangi bir sözleşme altında veya başka bir sözleşme altında hak temsil etmek.

➣ Nakit (veya başka bir dijital varlığın eşdeğeri) karşılığında iade edilebilir veya takas edilebilir olmak.

➣ Herhangi bir borcu temsil etmek.

MEME’nin herhangi bir borsada listelenmesi için garanti veya taahhüt yoktur.

Meme

MEME Airdrop Ve Ön satış

▸ Fire Sale: 26 Ekim 2023 tarihinde bir “fire sale” (indirimli satış) düzenlendi. Bu satış, belirli NFT sahiplerine özel avantajlar sunuyor.

▸ Waitlist (Bekleme Listesi): MemeCoin’e katılmak isteyenler için bir bekleme listesi oluşturulmuş durumda. Bekleme listesine dahil olabilmek için özel kodlar gerekiyor ve bu kodlar NFT sahipleri arasında paylaşılıyor. Ve her NFT sahibine 5 kod (Tek Kullanımlık) dağıtılıyor.

▸ Fire Sale İşleyişi: İnsanlar fire sale sırasında lot (jeton miktarı) almak istediklerinde, Allowlist (izin listesi) ve Waitlist (bekleme listesi) olmak üzere iki farklı seçenekleri var. Allowlist garantili lotlar sunarken, Waitlist bir çekilişle belirlenen lotları dağıtacak.

▸ Airdrops: MemeCoin, yakın gelecekte airdrop etkinlikleri düzenleyeceğini belirtiyor.

MEME Airdrop Ve Ön satış

MEME Tokenomics

  • Toplam Arz: MemeCoin’in toplam arzı, 69,000,000,000 jeton olarak belirlenmiştir.
  • FDV (Fully Diluted Valuation): $69,000,000 olarak hesaplanan FDV, jetonların teorik olarak tümünün dolaşımda olduğu bir senaryoya dayanarak belirlenir.
  • Fiyat Başına MEME: Her bir MEME jetonu, $0.001 fiyatla satılıyor.

MEME Kurucuları ve Yatırımcıları Kimler ?

Memeland, 9GAG’ın yaratıcıları tarafından geliştirilen bir projedir ve mizah tutkunlarının yanı sıra Y Combinator gibi etkili yatırımcılardan da destek almıştır. Bu proje, non-fungible token’lar (NFT’ler), metaverse’ler, oyunlar ve dijital sanat dünyalarını bir araya getirerek eşsiz bir çevrimiçi deneyim sunmayı hedeflemektedir.

MEME Kurucuları ve Yatırımcıları Kimler ?

MEME Coin Binance Launchpool’a Geliyor! Buraya tıklayıp gerekli detayları öğrenebilir, buraya tıklayarak da Binance borsasına %20 indirimli bir şekilde kayıt olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir