Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.217
% 0.17
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.217
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Mask Network (MASK) nedir?

Mask Network (MASK) nedir?

Mask Network Nedir? Günümüz interneti Web 2.0 olarak adlandırılır. Blockchain teknoloji ve kripto varlıkların yaygınlaşmasıyla internetin bir sonraki çağı olarak kabul edilen Web 3.0 içinde çeşitli projeler geliştirilmeye başlanmış ve hayatımıza girmeye başlamıştır. Bu projelerden biri de Mask Network’dür. 

Mask Network(MASK) nedir? 

Mask Network günümüz interneti Web 2.0 ve geleceğin interneti web 3.0 ile köprü olması için tasarlanmış bir protokoldür. Protokol sayesinde kullanıcılar Web 2.0 altyapısını kullanan sosyal medya ağlarında Web 3.0 özelliklerini kullanabilmektedir. 

İlk olarak Temmuz 2018’de piyasaya çıkan Mask Network’ün temel amacı kullanıcıların Twitter ve Facebook gibi sosyal medya platformlarında gönderilerinin şifrelenmesine, kripto varlıların aktarılmasına, dosya aktarımına, NFT pazar yerleri oluşturulmasına ve Dapp’lerin kullanılmasına kadar birçok işlemin sosyal medya üzerinden çıkış yapmadan gerçekleştirmelerine olanak sağlamaktır.  

Mask Network sosyal medya ağları üzerinde kullanıcıların sansürden etkilenmemesine ve gizliliklerine odaklanmaktadır. 

Mask Network (MASK) nedir?

Geliştiricileri ve Yatırımcıları: 

Mask Network, Suji Yan tarafından kurulan bir girişimdir. Yan, Mask Network’ü kurmadan önce sosyal özgürlüğü, özellikle “Kriptografi Hakkı ve Yorum Özgürlüğünü savunmayı amaçlayan  Dimension.im’i kurmuştu. 

Mask Network’ün yatırım ortakları arasında bağımsız yatırımcılar Henry Wang, Cecilia Li, Balaji Srinivasan ve HashKey, Hash Global, Binance, Digital Currency Group, Alameda Research, Sino Global ve Fundamental Labs gibi şirketler yer alıyor. 

 

 MASK Yerel Token’ı: 

Mask Network’ün yerel token’ı olan MASK  ERC-20 tabanlı bir token’dır ve Şubat 2021’de piyasaya sürülmüştür. MASK sahipleri, Mask Network ekosisteminin sahibi sayılır ve Mask Network’e dair alınacak kararlarda söz sahibi olur. 

Bir yönetişim tokenı olan MASK, alınacak kararlarda sahiplerine oy hakkı verir. Her bir MASK, bir oy hakkını temsil etmektedir. 

MASK Coin toplam arzının 100.000.000 MASK olacağı ifade ediliyor. Fiyatı ve diğer tüm verileri; 

 

MASK token’ı nereden satın alınır? 

 MASK tokeni  BinanceBybitHuobi Global, Gate.ioKuCoin kripto borsalarından indirimli kodlarımızı kullanarak satın alabilirsiniz.

Mask Network hakkındaki tüm haberleri ,duyuruları ve analizleri telegram, youtube ve twitter kanallarımızı takip ederek öğrenebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Mask Network (MASK) nedir?” te bir düşünce

  1. Pingback: Mask Network Mastodon Sunucusu Pawoo.net'i Satın Aldı | COİN MÜHENDİSİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir