Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.442
% 2.82
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.442
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

MakerDAO Kurucusu: Bu 2 Altcoin Sıfıra Gidiyor!

MakerDAO’nun kurucusu Rune Christensen, bu sabah erken saatlerde bir tweet’te UST ve MIM stablecoin’leri “sağlam ponziler” olarak nitelendirdi. Abracadabra.Money ve Terra kurucuları Daniele Sestagalli ve Do Kwon hemen karşılık verdiler. Christensen, işler tersine döndüğünde altcoin projelerinin “sıfıra gideceğini” öne sürüyor. Ayrıntılar coinmuhendisi.com‘da.

MakerDAO kurucusu rakip stablecoin’leri vuruyor

Rune Christensen, DeFi’nin en hızlı büyüyen stablecoin’lerinden ikisi hakkındaki düşüncelerini paylaşarak tartışmalara yol açtı. MakerDAO kurucusu, TerraUSD (UST) ve Magic Internet Money’nin (MIM) MakerDAO’ya iki rakip olduğunu söyledi. Tweet’te Christensen, projeleri “sağlam ponziler” ve “dolandırıcılar” olarak nitelendirdi.

Rune Christensen: Bu altcoin projeleri sıfıra gidecek

MakerDAO kurucusunun en çarpıcı açıklamaları da yukarı tweet’ten geliyor. Christensen, TerraUSD (UST) ve Magic Internet Money’nin (MIM) piyasadan silineceğini ileri sürüyor:

UST ve MIM sağlam ponziler ve buna saygı duyuyorum. Onlardan kesinlikle iyi para kazanabilirsin. Ancak dayanıklılık için tasarlanmamışlardır ve piyasa gerçek anlamda tersine döndüğünde 0’a gideceklerdir. Şimdi, gerçek istikrar arayan kullanıcıları, çıkış likiditeniz olarak kandırmaya çalışmayı bırakın.

  • Terra’nın kurucusu Do Kwon, yukarıdaki tweet’i “öldüğünü sanıyordum” diye yanıtladı…

  • Abracadabra.Money’nin kurucusu Daniele Sestagalli de ağırlığını koydu ve Christensen’a “dünyayı kirlilikten kurtarmaya odaklanmasını” ve “bu arada DeFi ile ilgilenmesini” tavsiye etti.

Olayın perde arkası

Hem Kwon hem de Sestagalli, kısmen USDC tarafından desteklendiği için stablecoin’in yeterince merkezsiz olmadığını savunarak geçmişte DAI’ye karşı seslerini yükselttiler. Christensen’e göre, UST ve MIM, aşırı piyasa güçlerinin baskısı altında parçalanabilecek sağlam olmayan istikrar mekanizmalarına güveniyor. MakerDAO’nun kurucusunun teorik argümanı, UST’nin LUNA’ya yönelik sürekli talebe dayanması, MIM’in ise “düşük kaliteli” veya yeniden ipotekli varlıklar tarafından teminat altına alınmasıdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir