Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.561
% 1.11
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.561
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Mahkeme Kararı: ‘FTX Denetçi Tarafından Soruşturmalı’

Philadelphia’daki Üçüncü Devre Temyiz Mahkemesi, Cuma günü FTX borsasının bağımsız bir denetçi tarafından soruşturulması kararı aldı.

Bu, önceki talebi reddedilen ABD Mütevelli Heyeti’nin karşısında önemli bir değişiklik oldu. FTX’in mevcut CEO’su John Ray III, önceki denetim talebine karşı çıkmış ve Delaware iflas hakimi tarafından bu talebi reddetti.

Ancak, Temyiz Mahkemesi’nin Cuma günü aldığı kararla birlikte, bağımsız bir denetçi tarafından yapılacak soruşturmanın gerekliliği vurguladı.

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Bir yargıç, mevcut CEO tarafından yürütülen soruşturmanın yetersiz olduğunu belirterek, bağımsız bir incelemenin kripto endüstrisi uygulamalarına yeni bir bakış açısı getirebileceğini ifade etti.

Yargıç Luis Felipe Restrepo, denetçinin borçluyla herhangi bir ilişkisinin olmaması gerektiğini vurguladı.

Ayrıca, Ray’in mevcut soruşturmasının, dolandırıcılığa karışmış olabilecek FTX çalışanlarının hâlâ şirkette bulunabileceği ve FTX avukatlarının önceki ön dilekçe danışmanları olmalarından kaynaklanan çıkar çatışmalarına dikkat çekti.

Restrepo, borçların 5 milyon doları aşması durumunda İflas Kanunu’na göre bir denetçi atanması gerektiğini belirtti, bu da FTX için geçerli bir durum.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Yargıç, FTX’e yönelik bağımsız bir soruşturmanın genel olarak kripto endüstrisine fayda sağlayabileceğini ve özellikle FTX Group’un kendi kripto para birimi tokenleri (FTT’ler) kullanarak değerlerini şişirmesine ilişkin bir soruşturmanın diğer kripto şirketlerindeki potansiyel kredi risklerini ortaya çıkarabileceğini de belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir