Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.323
% 0.93
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.323
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Linus Financial, SEC Suçlamalarını Kabul Etti!

Nashville merkezli bir kripto hizmet firması olan Linus Financial, perakende kripto ödünç verme ürününün teklifini ve satışını kaydetmediği iddiasıyla Sec ile anlaştı.

Sec, geçtiğimiz günlerde Linus’un kripto borç verme ürünü Linus Faiz Hesaplarına odaklanan anlaşmayı duyurdu. Sözlerine Sec’in, şirketin işbirliği ve hızlı düzeltici eylemler nedeniyle para cezası uygulamamaya karar verdiğini de ekledi.

SEC bir emri, Linus Financial’ın Mart 2020’de faiz getiren hesaplarını teklif etmeye ve satmaya başladığını gösterdi. Ayrıca ABD’li yatırımcıların Linus Financial’ın faiz ödeme vaadi karşılığında fiat para birimi ihalesine izin verdiğini de gösterdi.

Sec Perşembe günü yaptığı açıklamada;

Emir, Linus Faiz Hesaplarının menkul kıymet olarak teklif edildiğini ve satıldığını ve tekliflerin ve satışların SEC kaydından muafiyet için uygun olmadığını tespit ediyor. Bu nedenle Linus Financial’ın Linus Faiz Hesaplarına ilişkin tekliflerini ve satışlarını kaydetmesi gerekiyordu” dedi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Sıkı İnceleme

SEC’in icra bölümünün direktör yardımcısı Stacy Bogert, yaptığı açıklamada,

SEC’in şirketleri sorumlu tutmaya devam edecek.

Ancak “şirketleri iş birliği yapmaya ve sorunlar ortaya çıktığında hemen düzeltici eylemde bulunmaya teşvik etmek istediğimizi” söyledi.

Bogert sözlerine şunlarla devam etti, “Bugünkü anlaşma, diğer piyasa katılımcılarına işbirliği ve iyileştirmenin önemi konusunda değerli bir mesaj sağlıyor.”

Fakat Perşembe günü Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu, merkezi olmayan finans protokollerinin operatörlerine, Opyn, ZeroEx ve Deridex platformlarına karşı dava açtığını ve sert bir uyarı yayınladı.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version