Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.481
% 2.29
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.481
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Binance, NFT Kredi Özelliğini Başlatıyor

binance nft kredisi loan

Binance pazaryeri, dijital varlık sahiplerinin NFT’lerini teminat olarak kullanarak ETH kredilerini güvence altına alabilecekleri, değiştirilebilir olmayan bir token (NFT) kredi özelliğini duyurdu!


▪ Beta sürümünde geçirdiği ayların ardından, NFT borç verme platformu alandaki rakiplerinin iniş ve çıkışlarına tanık oldu ve borç verenlerin ve borç alanların çıkarlarını korurken NFT piyasa likiditesini artırmayı hedefliyor.

▪ Binance, NFT kredi özelliğini duyurdu! Cuma günü kullanıma sunulacak olan araç, başlangıçta Bored Ape Yacht Club, Mutant Ape Yacht Club, Azuki ve Doodles koleksiyonlarından Ethereum kredilerini ve NFT’leri destekleyecek.


▪ Binance firması, yapmış olduğu bir basın açıklamasında NFT Loan adı verilen yeni hizmet hakkında aşağıdaki cümleleri kullandı;

“İnsanlara, Ethereum’dan başlayarak kripto ödünç almak için mavi çipli NFT’leri kullanmasına olanak sunulacak ve merkeziyetsiz finansın avantajlarını Binance NFT topluluğuna sunacağız.”

▪ Bu cümlelerin ardından Binance’in ürün müdürü Mayur Kamat ise bir basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Bu, yeni özellik sahiplerine yeni likidite seçenekleri sunacak ve değerli NFT’lerini bırakmak zorunda kalmadan piyasaya katılmalarına olanak tanıyabilecek. Topluluğumuz için NFT ticareti ve finansal hizmetler için tek durak noktası haline getiren bir dizi özellik ekledik.”


▪ Platforma göre, araç rekabetçi faiz oranları, anında likidite, sıfır gaz ücreti ve likidite koruması sunuyor. Binance’in krediler için havuz görevi gördüğü bir “Eşler Arası Havuz” yaklaşımı kullanıyor.

▪ Bu haberin yanı sıra Binance, son zamanlarda rekabet gücünü korumak için NFT tekliflerini genişletmeye devam ediyor ve kripto alanında görülen trendleri benimsiyor. Mart ayında bu platform, yapay zeka (AI) destekli bir NFT jeneratörü olan “Bicasso” için bir beta başlatmıştı. Mayıs ayında ise yakında Bitcoin NFT’leri için destek ekleyeceğini duyurdu.

Sıfırdan NFT eğitim serimizi takip etmeyi unutmayın.

NFT EĞİTİM SERİSİ


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version