Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.834
% 2.16
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.834
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

LayerZero Token Çıkartacak! Airdrop Geliyor!

LayerZero, Airdrop, LayerZero Token

Merakla beklenen açıklama geldi! LayerZero, 2024’ün ilk çeyreğinde token çıkaracağını duyurdu! Peki ya airdrop?

Kripto dünyası, LayerZero tarafından gelen potansiyel airdrop haberiyle odaklandı. Son zamanlarda üzerine birçok spekülasyon yapılan LayerZero airdrop konusu artık kesinleşti. Katılımcılar heyecanla bu süreci beklemeye başladılar ve 2024 yılı, kripto takvimi için şimdiden önemli bir yıl haline geldi.

Dikkatinizi Çekebilir: Starknet Airdrop Resmi Olarak Duyuruldu! Airdrop Nasıl Alınır?

Kripto topluluğu nezdinde dikkatleri çeken LayerZero’nun airdrop‘u, büyük beklentiler oluşturdu. Topluluk tarafından süregelen tartışmalardan ve belirsizliklerden sonra LayerZero’dan gelen bu açıklama, piyasadaki heyecanı artırdı.

2024’ün ilk yarısında gerçekleşmesi planlanan token dağıtım süreciyle LayerZero’nun yerel tokenları, kullanıcılara ve kripto topluluğuna dağıtılacak. Geliştirici ekip ise bu sürecin doğru ve adil bir şekilde yürütülmesi için kararlılıkla çalıştıklarını belirtti.

Resmi açıklama şu şekilde; “LayerZero, 1. günde başlatılan değişmez kodda görülebileceği gibi, her zaman protokol içerisinde yerel bir tokena sahip olma yeteneği ile oluşturulmuştur. Son birkaç aydır topluluk tartışmasını ve bu konuda net bir iletişim eksikliğini duyduk. Artık kesin olarak bir LayerZero tokenının olacağını belirteceğiz. Dağıtımını doğru yapmaya kararlıyız ve bunun 2024’ün ilk yarısında gerçekleşmesini bekliyoruz.”

Ekip resmi olarak airdrop açıklaması yapmasa da kripto topluluğu, token dağıtımı ibaresinden yola çıkarak airdrop yapılmasına kesin gözüyle bakıyor.

Bu gelişme, LayerZero’nun kullanıcıları ve genel kripto topluluğu için büyük bir heyecan kaynağı olarak görülüyor. LayerZero’nun yerel tokenının, token dağıtımı ile daha geniş bir kitlenin kullanımına sunulacak olması, kripto ekosisteminde önemli bir yenilik olarak değerlendiriliyor.

LayerZero airdrop nasıl alınır? sorusunun cevapı için Airdrop Mühendisi Youtube kanalına göz atın!

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

LayerZero Token Çıkartacak! Airdrop Geliyor!” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir