Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$64.044
% 1.55
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 64.044
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Starknet Airdrop Resmi Olarak Duyuruldu! Airdrop Nasıl Alınır?

starknet airdrop nasıl alınır?

Airdrop yapması merakla beklenen Starknet twitter üzerinden yaptığı açıklamada STRK token airdrop için snapshot aldığını duyurdu.

Starknet Vakfı, geçtiğimiz yıl duyurulan STRK token‘ın dağıtım planlarına dair önemli bir güncelleme yaparak STRK token airdrop dağıtım planlarını açıkladı. Geçtiğimiz gün özellikle sosyal medyada sıztırılan videolar ile airdrop şartları ortaya çıkmıştı.

Geçmişteki faaliyetlere dayalı olarak STRK token airdrop dağıtımının belirli kullanıcılara yönelik olduğunu belirten Vakıf, dağıtımın Starknet ekosistemine sağlanan çeşitli katkıları ödüllendirmek amacıyla planlandığını vurguladı. Ancak, sosyal medyada paylaşılan önizleme, hüküm portalının henüz geliştirme aşamasında olduğunu ve paylaşılan ekran görüntülerinin taslak planları içerdiğini gösteriyor.

Dikkatinizi Çekebilir: Avusturalyalılar Kriptoya Yöneliyorlar!

Starknet (STRK) Airdrop Nasıl Alınır?

Airdrop için hak kazanma kriterlerinin henüz kesinleştirilmediğini belirten Vakıf, bu kriterlerin Starknet’e yapılan geliştirici, topluluk ve finansal katkıları içereceğini açıkladı. Geliştirici katkıları, topluluk katkıları ve finansal destek, token almaya hak kazanmak için dikkate alınacak faktörler arasında bulunacak.

Dağıtılacak token miktarı, yapılan katkıların toplam değerine bağlı olarak belirlenecek. Geliştirici ve topluluk katkılarının miktarı ve kalitesi ile finansal katkıların miktarı, dağıtılacak token miktarını etkileyecek unsurlar arasında yer alacak.

Dolandırıcılık konusunda uyarıda bulunan Vakıf, kişisel bilgi talep etmeyeceklerini ve resmi bilgilerin yalnızca web siteleri ve sosyal medya hesapları gibi resmi kanallarda paylaşılacağını vurguladı. Kullanıcıların güvenliğini sağlamak adına, yalnızca resmi kanallardan gelen bilgileri takip etmeleri önemle hatırlatıldı.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir