Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.175
% 0.61
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.175
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

LayerZero Airdropu Yakında Başlıyor! 18 Proje Etkilenebilir

LayerZero , çoklu zincirler arasında hafif mesaj geçişi sağlayan bir omnichain uyumluluk protokolüdür. LayerZero, yapılandırılabilir güvenilirlik ile otantik ve garantili mesaj teslimi sağlar. LayerZero henüz kendi tokenine sahip değil, ancak Alameda Research ve Andreessen Horowitz gibi yatırımcılardan toplam 173,3 milyon dolarlık fon topladığı için yakın gelecekte bir token başlatma olasılığı yüksek.

LayerZero, kendi web sitesi için SSL sertifikası aldığını duyurdu. SSL (Secure Socket Layer), internet üzerindeki bilgi transferini şifreleyen bir güvenlik protokolüdür. Bu, web sitesinin kullanıcılara açılmadan önce yapılan bir işlem olmakla birlikte, daha önce Arbitrum airdropu öncesinde kendi web sayfası için aynı sertifikayı almıştı. Bu durum, LayerZero’nun bir airdrop yapacağına dair spekülasyonları artırdı.

LayerZero ayrıca bir vakıf kurduğunu da açıkladı. Bir vakıf kurulması, projenin bir token çıkarması gerektiği anlamına gelir. Sadece bu bilgi bile topluluğu heyecanlandırmaya yetti. LayerZero tarafından henüz resmi bir airdrop duyurusu yapılmadı, ancak bazı kaynaklara göre airdropun 10 gün içinde piyasaya sürüleceği iddia ediliyor.

İlginizi Çekebilir: Coinbase, Ülkede Engellendi

LayerZero airdropuna katılmak için, LayerZero tarafından geliştirilen dApp’leri kullanmak gerekiyor. Bunlar arasında LayerZero X Aptos Bridge, Bitcoin Bridge, Stargate Bridge, Aptos Pancake Bridge, Pontem LiquidSwap Bridge ve Metis Bridge bulunuyor. Ayrıca, Stargate üzerinde “STG” tutmak veya stake etmek de airdrop için uygunluk şansını artırabilir. STG tokeni Binance üzerinden alınabilir.

LayerZero airdropu, Layer Zero ekosisteminde aktif olan katılımcıların ödüllendirilmesi için bir fırsat sunuyor. Uygunluk, yönetim kararlarında oy kullanma, token stake etme ve daha fazlası gibi çeşitli ekosistem aktivitelerine katılıma bağlı. LayerZero airdropu hakkında daha fazla bilgi için, bu rehberi okuyabilirsiniz.

LayerZero airdropu, kripto topluluğu için büyük bir heyecan kaynağı. LayerZero, omnichain uyumluluk alanında öncü bir proje olarak, çoklu zincirler arasında verimli ve güvenli bir iletişim sağlamayı amaçlıyor. LayerZero airdropu, bu vizyonu paylaşan ve destekleyen kullanıcıları ödüllendirmek için bir fırsat sunuyor. LayerZero airdropunu kaçırmamak için, LayerZero dApp’lerini kullanmaya başlayın ve güncel gelişmeleri takip edin!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir