Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$61.836
% 0.14
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 61.836
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

LayerZero Airdrop Olacak mı? l Airdrop Nasıl Alınır?

airdrop almak için ne yapmalıyım

▪️ LayerZero, blockchain teknolojisinin bugün karşı karşıya olduğu en acil sorunlardan biri olan birlikte çalışabilirlik sorununa bir çözüm getirmeyi amaçlamaktadır. Farklı blok zinciri ağlarının birbirleriyle bağlantı kurmasını kolaylaştırmak için yeni bir teknik kullanan bir birlikte çalışabilirlik protokolüdür.

▪️ Blok zinciri teknolojisiyle ilgili heyecan verici şeylerden biri, ortak bir ağda bulunan uygulamalar arasında kesintisiz iletişimi ne kadar iyi kolaylaştırabileceğidir. Örneğin; iki Ethereum uygulaması, Ethereum tarafından sağlanan blok zinciri altyapısı sayesinde birbirleriyle kolayca etkileşime girebilir.

LayerZero Airdrop İhtimali Var mıdır?


Layerzero airdrop olacak mı?

▪️ Bugünlerde, LayerZero (ZRO) Coin’in Coinmarketcap listelemesi hakkında oldukça konuşuluyor ve airdrop söylentileri yayılıyor. Bunun yanında, LayerZero’nun Whitepaper sayfasında da ZRO hakkında bilgiler bulabiliyoruz.

▪️ Söylentiler ve spekülasyonlar genellikle kripto projeleriyle ilgili olarak yayılabilir fakat bu tür bilgilerin kesinlikle doğrulanması ve resmi bir açıklama olmadığı sürece spekülasyon olarak kalması önemlidir.

▪️ Eğer LayerZero projesi gerçekten bir airdrop planlıyorsa, genellikle resmi bir duyuru yapılır ve topluluğa ayrıntılar sunulur. Bu nedenle, projeyle ilgili resmi kaynakları, sosyal medya hesaplarını, topluluk forumlarını veya resmi iletişim kanallarını takip etmek önemlidir. Bu şekilde, herhangi bir airdrop veya teşvik programı hakkında güncel ve doğru bilgilere ulaşabilirsiniz.

▪️LayerZero foundation websitesi için SSL sertifikasını almış. Arbitrum aldıktan 2 gün sonra airdrop açıklamıştı. Bu durumda LayerZero airdrobun yakın olduğu ihtimalini güçlendiriyor.

Airdroplar hakkında son bilgilere ulaşmak için buraya tıklayın

▪️ Sonuç olarak, LayerZero projesiyle ilgili herhangi bir airdrop planı hakkında kesin bir şey söylemek mümkün değil, ancak resmi bir açıklama yapılıncaya kadar bu tür söylentileri doğrulamak için resmi kaynakları takip etmek önemlidir.

LayerZero Airdrop İçin Ne Yapmalıyım?


Önceden belirlenmiş görevler, genellikle bir airdropa katılmak isteyen kullanıcılara yol göstermek ve airdrop sürecini düzenli bir şekilde yönetmek amacıyla oluşturulur. İşte olası bir airdrop durumunda yapılması gereken bazı genel görevler:

Layerzero airdrop yapacak mı?

Layerzero airdrop yapacak mı?

airdrop nedir

 

1- Merkezi veya merkeziyetsiz bir borsadan 5 dolar değerinde STG (Stargate Finance’ın tokenı) satın almanız gerekmektedir. Önerilen borsalar arasında Binance ve Uniswap gibi platformlar bulunmaktadır.

2- Satın aldığınız STG tokenlarınızı Stargate Finance platformunun staking bölümünde stake etmeniz gerekmektedir. Bu, tokenlarınızı belirli bir süre kilitli tutarak, projeye katkıda bulunmanızı sağlayan ve ödüller kazandıran bir işlemdir.

3- Stargate Finance’in resmi web sitesine buraya tıklayıp ulaşabilir, aynı zamanda da stake işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Bu adreste gerekli bilgileri bulabilir ve işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

4- Bir sonraki adım olarak buraya tıklayıp Stargate DAO’nun yönetişim önerilerini oylamalıyız. Snapshot, birçok merkeziyetsiz finans (DeFi) projesinde kullanılan bir platformdur ve kullanıcıların oylama ve yönetişim süreçlerine katılmasını sağlar.

Layerzero Stargate

5- Bu adımımzda, USDC’yi EVM zincirleri arasında aktarmak için USDC LayerZero köprüsünü kullanmalıyız.USDC LayerZero köprüsü, USDC stabilcoin’inin LayerZero protokolünden diğer EVM zincirlerine geçişini sağlar. İlgili köprüye erişmek için buraya tıklayarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

➔ USDC Avax Sözleşme Adresi: 0x5425890298aed601595a70AB815c96711a31Bc65
➔ USDC Goerli Sözleşme Adresi: 0x07865c6E87B9F70255377e024ace6630C1Eaa37F


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir