Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.886
% 2.43
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.886
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

KuCoin’de Deprem: 1 Milyar Dolarlık Kripto Para Çekildi

ABD’li yetkililer KuCoin borsasını ve iki kurucusunu kara para aklama karşıtı yasaları çiğnemekle suçladıktan sonra borsa, son 24 saat içinde 1 milyar doları aşan bir kripto para çekimine şahit oldu. Bu ani artış, yatırımcıların platformdan varlıklarını çekmesiyle yönetim altındaki varlıkların (AUM) de %20 düşmesine neden oldu.

Borsa, Ethereum Sanal Makinesi uyumlu (EVM) zincirleri aracılığıyla 1.083 milyar dolarlık çıkış yaşarken, sadece 144 milyon dolarlık giriş oldu. Bu, borsa tarafından tutulan varlıklarda %15’ten fazla bir düşüş anlamına geliyor.

Arkham Intelligence’ın blockchain verileri, KuCoin kripto adreslerine etiketlenen kripto varlıklarının (BTC dahil) Salı günü 6 milyar dolardan 4.8 milyar dolara düştüğünü gösteriyor.

Çekim dalgası, Salı günü borsa ve kurucularından ikisinin ABD federal savcıları tarafından kara para aklama yasalarını ihlal etmekle suçlanmasıyla meydana geldi.

Bazı kullanıcılar çekimlerde gecikmelerden şikayet etti ve bu durum borsanın sağlığıyla ilgili endişeleri artırdı. Ancak blockchain verileri, KuCoin’den çıkış işlemlerinin işlendiğini gösterdi ve gecikmelerin muhtemelen biriken çekim taleplerinden kaynaklandığını belirtti.

KuCoin, borsanın “çok iyi işlediğini ve kullanıcılarımızın varlıklarının kesinlikle güvende olduğunu” açıklamasında bulundu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir