Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.812
% 4.66
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.812
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Kucoin Borsası Kullanımı & KYC Nasıl Yapılır?

kucoin borsası

Kucoin borsası 2017 yılında kurulmuş, kullanıcıların dijital varlıklarını alıp satmalarını sağlayan popüler borsaların başında gelmektedir. Kucoin borsası güvenilir kripto paraların yanı sıra, piyasaya yeni çıkmış projeleri de listelemektedir. Dev borsanın kendi kripto para birimi olan KuCoin Token(KCS) $6.63 seviyesinde seyretmektedir.

İlginizi Çekebilir: KuCoin Token (KCS) Nedir? KuCoin Token nereden satın alınır?

KuCoin, BTC ve 700’den fazla altcoin ile işlem yapmanızı sağlayan güvenilir bir kripto para borsasıdır. 200’den farklı ülkede hizmet veren borsa, borç alma-verme, faiz ve staking hizmetlerini de kullanıcılarına sunmaktadır.

Kucoin Borsası’nın Avantajları Neler?

Kucoin gizlilik ilkelerine son derece önem veriyor. Kullanıcılarının güvenilebilir bir ortamda trade yapmasını amaçlayan borsa ayrıca 7/24 canlı destek de vermektedir. Borsanın 24 saatlik hacmi ise 1,853,997,143USDT.

Düşük komisyon ücretleriyle işlem yapmak için BURADAN Kayıt Olabilirsiniz.

Bunlara ek olarak borsada birçok altoinin işlem çifti bulunmaktadır. KCS token sayesinde ise komisyon ücretleri azalmaktadır. Kucoin, ekibi tarafından sürekli gelişim gösteren, etkin arayüzü ve kolay kullanımı ile kullanılar tarafından tercih edilen bir borsadır. Geçmiş yıllarda Bİnance gibi belli saldırılara maruz kalsa da platformun başarılı ekibi sayesinde bu saldırı büyük bir zarara yol açmadı.Saldırı sırasında çalınan varlıklar ise sınırlıydı ve yönetim ekibi tarafından madur kullanıcılara hızlıca geri ödemesi yapıldı.

KuCoin Token Kurucusu Kim?

KuCoin; Michael Gan, Eric Don, Top Lan, Kent Li, John Lee, Jack Zhu ve Linda Lin tarafından ortaklaşa kurulmuştur. 2013 yılında Michael Gan ve Eric Don bir kafede oturup KuCoin’in ilk kodlarını yazdı. 2020 yılına kadar Michael Gan CEO poziyonunu üstlenmiştir. Günümüzde ise CEO pozisyonunda Johnny Lyu bulunuyor.

 

Su anki CEO’su ise;

Kucoin Borsası Haziran 2015’te faaliyetlerine başlamıştır. KCS coin ise hisse senedi mantığıyla çalışmaktadır. Yani  Kucoin borsası günlük gelirlerinin bir kısmını elinde KCS tutan kullanıcılarına vermektedir. Temettü sistemiyle karşımıza çıkan KCS için elimizde en az 6 adet bulundurmamız gerekiyor. Bu sayede biz kullanıcılar şirket karından pay alabiliyoruz.

CoinmarketCap Verilerine Göre:

Globalde KuCoın en büyük 4.borsa olarak yer alıyor. Haftalık ziyaretçi sayısı 1,652,273 kişi. Aktif olarak ise 861 coin listeli durumda.

KuCoin Borsası Nasıl Kullanılır?

Borsanın arayüzü oldukça basit. Öncelikle indirimli borsa kayıt linkine tıklayarak sitemizi açıyoruz. Kaydol kısmından e-mail veya cep telefonu ve şifre belirliyoruz. Daha sonra tep telefonumuza gelen doğrulama kodu ile hesabımıza erişim sağlıyoruz.

Nasıl KYC Yapabiliriz?

Borsa içerisinde emirlerimizi kolayca yerine getirebilmemiz ve işlem limitlerine takılmamak için kimliğimizi doğrulamamız gerekiyor. Öncelikle giriş yaptıktan sonra sağ üstten profilimize giriyoruz.

Daha sonra ise sol taraftaki panelden ‘kimlik doğrulama’ seçeneğine tıklıyoruz. Açılan pencere üzerinde ise bizden istenen kimlik bilgilerimizi yüklüyoruz.

Bütün bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra Kucoin ekibi tarafından KYC’mizin onaylanmısını bekliyoruz. Onaylandıktan sonra Spot İşlem, Marjin İşlem, Apı hizmetleri, İşlem botu ve Dönüştürme gibi hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

Örnek olması açısından Spot İşlem arayüzüne hızlıca göz atalım;

Açılan sayfa üzerinden sol üstte yer alan BTC/USDT paritesine tıklayarak açılan menüden arama kısmına istediğimiz projeyi yazabiliriz. Daha sonra ise sağ alttaki al-sat menüsünden hızlıca işlemlerimizi gerçekleştirebiliriz. Bu işlemleri yaparken unutmamamız gereken şey ise İşlem parolasıdır. Platform 2.0’a eklenen yeni bir güvenlik mekanizması, alım satım işlemleri, çekme, API oluşturma vb. için kullanılan altı haneli bir şifredir. Ve her 2 saattir bir güncellenmektedir.

Makalemizin sonuna gelmekle beraber, eğer Kucoin borsası hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz:


Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir