Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.349
% 2.72
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.349
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

KuCoin Token (KCS) Nedir? KuCoin Token nereden satın alınır?

Kripto para ile ilgilenenler bilir ki piyasada bolca coin ve token bulunmakta. Bugün ki yazımızda bu tokenlardan biri olan KuCoin Token’ı (KCS) inceleyeceğiz.

KuCoin Token(KCS) Nedir?

İlk olarak KuCoin (KCS) nedir bir bakalım. Kripto para borsaları kendi bünyelerinde işlem yapmak ve yatırımcılarına çeşitli avantajlar sağlamak için yerel tokenlar oluşturmakta, oluşturulan bu tokenlardan biri olan  KuCoin Token, Kucoin kripto para borsasının piyasaya sunduğu yerel kripto para birimidir.

KuCoin Token (KCS) Ethereum ağında çalışan bir ERC-20 jetonu olarak yayınlanandı ve çoğu Ethereum cüzdanı tarafından desteklenmekte.

Kucoin Token (KCS)  2017 yılında hayata geçirildi ve  Kucoin borsasında işlem yapan yatırımcılar için birçok avantajı da bünyesinde barındırmakta.

KuCoin Token (KCS) Kurucuları Kimler?

KuCoin Token (KCS), merkezi Singapur’da bulunan  KuCoin Exchange platformu tarafından piyasaya sürüldü.

15 Eylül 2017 tarihinde faaliyete geçen şirket 2013 yılında, aşağıda ismi geçen ortak kurucular tarafından hayata geçirildi:

COO Eric Don, pazarlama müdürü Jack Zhu, iş operasyonları başkanı John Lee, operasyon ve bakım müdürü Kent Li, baş hukuk danışmanı Linda Lin, CEO Michael Gan ve CTO Top Lan.

KuCoin Exchange Review

KuCoin Token(KCS) Nasıl Çalışır?

KuCoin kullanıcıları KCS’yi stake ederek günlük değişim karlarının bir kısmını kazanırlar. Bu ödemeler, işlem ve ticaret hacmi açısından borsanın başarısını doğrudan yansıtmaktadır. Platform ne kadar çok işlem ücreti toplarsa, günlük ödül havuzu o kadar büyük olur. Ödenen kâr payı miktarı, kişinin sahip olduğu KCS ile orantılıdır. KuCoin KCS enflasyonunu önlemek içinde üç ayda bir KCS geri alım ve yakma işlemi yapar, bu işlem yalnızca 100.000.000 KCS kalana kadar devam eder.

What is KuCoin? | A Look at the Secure, Advanced Cryptocurrency Exchange – Reginald Chan

 

KuCoin Token güvenilir mi?

Kucoin token (KCS) arkasında bilinen kripto borsası kucoin platformunu barındırıyor, bu yüzden platformun güvenirliğine bakmak çok önemli. Platform kullanıcı verilerini gizlemek için standart bir şifleme protokolü kullanıyor.

Kucoin Token (KCS) avantajları nelerdir?

KuCoin token , Kucoin borsasında işlem yapan kullanıcılar için birçok avantaj sunduğunu belirtmiştik bu avantajlardan ilki KCS bonusu.

KCS sahipleri en az 6 KCS^ye sahip olurlarsa günlüş işlem komisyon gelirinin ½50’sinden gelen ödülü almaya hak kazanıyorlar. Ayrıca kullanıcıların tuttukları KCS miktarına göre belirlenen VİP seviyelerinde KCS işlem komisyonlarını azaltmak içinde kullanılabilir.

KCS sahiplerinin, KuCoin Spotlight’ta başlatılan blok zinciri projelerinin ilk token satışlarına özel erken erişim elde edecek olmaları da token’ın sağladığı avantajlardan biri.

KuCoin - KCS Price Analysis: KCSUSDT signals long only through Q4 '21 with RSI values piercing above level-75 across multiple time frames

Dolaşımda ne kadar Kucoin Token (KCS) var?

CoinmarketCap verilerine göre 19.10.2022 tarihi itibariyle dolaşımdaki toplam arz 145.879.861 KCS maksimum arz miktarı ise 170.118.638 KCS.

KuCoin Token (KCS) Nasıl Satın Alınır?

Kucoin token (KCS) satın almanın en birinci yolu KuCoin borsasından geçiyor. Kullanıcılar buraya üye olduktan sonra sunulan onlarca kripto parayı kullanarak KCS token sahibi olabilirler. Kullanıcılar KuCoin borsası dışında Ascendex , Uniswap ya da Probit Global üzerinden de KCS alınabilir.

Sizler Kucoin bosrasına kayıtlı değilseniz indirimli linkimiz ile Kucoin bosasına indirimli kayıt linkimizle kaydolabilirsiniz. İşte borsaya kaydolabileceğiniz indirimli kayıt linki : https://www.kucoin.com/ucenter/signup?rcode=rJUEYGG

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir