Kriptolar:
29758
Bitcoin:
$69.021
% 4.14
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 1.54
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 69.021
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Kripto Para Borsaları, Hindistan’da Faaliyet Gösterme Yetkisi Kazandı

Modi

CoinDesk haberine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ve rakibi KuCoin, Hindistan Mali İstihbarat birimine (FIU) kayıt oldu. Bu gelişme, Hindistan kripto para piyasası için önemli bir adım niteliğini taşıyor. Zira bu, ülkenin kara para aklama biriminin ilk kez deniz aşırı kripto para ile ilgili kuruluşlara onay vermesi anlamına geliyor.

KuCoin Cezasını Ödeyerek İşlemlerine Devam Ediyor

KuCoin, FIU ile uyum sürecini 41.000 dolarlık bir ceza ödeyerek tamamladı. Bu sayede Hindistan’da yeniden faaliyet göstermeye başladı.

Binance ise henüz işlemlerine başlamadı. Borsa şu anda FIU ile cezasının miktarını belirlemek üzere bir duruşma gerçekleştiriyor. Ceza miktarı kesinleştirildikten sonra Binance uyum sürecini tamamlayarak Hindistan pazarına yeniden giriş yapabilecek.

Önceki Yasak Kaldırıldı

Bu haber, Binance ve KuCoin’in Aralık 2023’te Hindistan tarafından yasaklanan kripto para borsaları arasında yer almasından sonra geldi. Yasaklanan diğer kuruluşlar arasında Huobi, Kraken, Gate.io, Bittrex, Bitstamp, MEXC Global ve Bitfinex yer aldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir