Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.426
% 0.11
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.426
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Kripto Milyarderi: Bir Ton Bu Altcoin’lerden Aldım! 

Bitcoin, ağır kayıplarla dolu başka bir haftada son 24 saatte %11,55 düşüş yaşadı ve milyarder yatırımcı Mark Cuban, acının kripto piyasaları için daha yeni başlamış olabileceğini söylüyor. Bu ortamda kripto milyarderi, iki altcoin projesinden tonlarca aldığını açıklıyor.

“Bu altcoin projeleri batacak, bunlar ayakta kalacak”

Mark Cuban, kriptonun, 2000’lerin başında internetin çok az veya hiç faydası olmayan sayısız girişimiyle (dot.com balonu) aynı aşamadan geçtiğini söylüyor. Cuban’a göre, kripto endüstrisinin, özellikle akıllı sözleşme platformlarının, bazı büyük değerlendirmelerini haklı çıkarmak için iş modellerinin nasıl geliştirileceğine odaklanmaya başlaması gerekiyor. Cuban, şu açıklamayı yapıyor:

Kripto, internetin yaşadığı durgunluktan geçiyor. Heyecan verici uygulamaların, NFT’lerin, DeFi’nin, P2E’nin ilk artışından sonra, altcoin projeleri bu uygulamaların kendi Blockchain’lerine taşınmasını sübvanse ettikçe taklit aşamasını gördük. Görmediğimiz şey, iş verimliliğini ve karlılığı artırmak için akıllı sözleşmelerin kullanılması. Sıradaki sürücü bu olmalı. Bunu anlayan projeler ayakta kalacak.

Cuban, kripto ekosisteminin, diğer her şeyle aynı satış sahasını veren çok fazla projeyle kalabalıklaştığını söylüyor. Cuban, benzersiz bir faydası ve ürün pazarına uygunluğu olmayan taklitçilerin yutturmaca azaldıkça nihayetinde yok olacağını düşünüyor. Kripto milyarderi, şu ifadeleri kullanıyor:

Herkesin sahip olduğunu kopyalayan altcoin projeleri başarısız olacak. Her Blockchain’de NFT’lere veya DeFi’ye ihtiyacımız yok. NFT’leri Blockchain’ler arasında taşımak için köprülere ihtiyacımız yok. Hizmet olarak yazılım uygulamalarının yerini alan akıllı sözleşme uygulamalarına ihtiyacımız var.

“Bu yüzden bu altcoin’lerden bir ton aldım”

Fayda söz konusu olduğunda, Cuban, Ethereum’da (ETH) ve en büyük ölçeklendirme çözümü olan platform Polygon’da (MATIC) ciddi yükselişe geçti. Tecrübeli girişimci, Ethereum gibi akıllı sözleşme ekosistemlerinin gerçek yukarı yönlü fırsatların yattığını söylüyor:

Ethereum gibi faydası olan tokenler var. Akıllı sözleşmeler denilen bu şeylere sahipler ve farklı şeylerle trade yapmanıza izin veriyorlar, NFT’ler Ethereum’daki sigorta sözleşmeleri gibi. Bu yüzden bir ton Ethereum (ETH) ve Polygon (MATIC) sahibiyim. Çünkü akıllı sözleşmeler, internet için HTML veya Javascript ne ise o. Uygulamalar oluşturabilirsiniz. NFT’ler uygulamaların bir versiyonu. Dijital olan her şey bir NFT olmak için akıllı bir sözleşme kullanabilir. İşte asıl artı burada.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir