Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.705
% 1.14
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.705
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Kripto İşlem Hacimlerinde Büyük Artış!

Kripto İşlem Hacimlerinde Büyük Artış!

Kripto para piyasalarında yaşanan son yükselişler sonrası uzun zamandır hareketsiz olan piyasa yeniden canlandı. İşlem hacimlerinde büyük yükseliş yaşandı.

Geçtiğimiz günlerde özellikle ETF haberleri sonrası Bitcoin’in 35.000 $’a yükselmesiyle birlikte günlük borsa hacimleri canlanarak, veri analiz platformlarına göre Mart ayından bu yana en yüksek seviyelere ulaştı.

Dikkatinizi Çekebilir: Supra Oracles Nedir ? Ne İşe Yarar?

Veri analiz platformlarına göre, piyasanın önde gelen platformlarındaki spot borsa hacimlerinin yedi günlük hareketli ortalaması, 26 Ekim itibariyle 24 milyar doları aşarak Mart sonundan bu yana görülmemiş bir seviyeye ulaştı.

Yatırım özellikle Spot Bitcoin ETF kararına odaklanmış durumda ve SEC tarafından onay gelmesini bekliyor. Yatırımcıların bu bekleyişte olmasının sebebi ise sektörün önden analistlerinin ve kişiliklerinin ETF’lerin onay alacağını ve onay alması halinde Bitcoin’in 50.000$’a kadar çıkabileceğini söylemesi.

Veri analiz platformları tarafından sağlanan göstergelere göre, bu durum Nisan ayından bu yana görülmemiş bir volatilite seviyesine işaret ediyor. Kripto para piyasası, spot işlemlerdeki yüksek hacimler ve potansiyel yeni ürün lansmanlarıyla birlikte daha fazla yatırımcının dikkatini çekiyor. Bu gelişmeler, piyasadaki dalgalanmanın artabileceğine işaret ediyor.

Geçtiğimiz gün ise Binance borsasına ilk olarak 520 milyon 2. olarak ise 250 milyon USDT transfer edildi. 

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

“Bu Yazıdaki Hiçbir Şey Yatırım Tavsiyesi Değildir!”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir