Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.613
% 1.98
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.613
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Kripto Borsası Kullanıcısı 650K Dolar Alınca Kayboldu!

Kripto borsası kullanıcısı 650K dolar alınca kayboldu!

Avustralya’nın bir kripto borsası olan OTCPro, kullanıcılarından birinden yaklaşık 328.000 doları geri almayı deniyor. Rhino Trading’e ait olan OTCPro borsası, hesaba yanlışlıkla 653.000 dolar kredi verdiğinde bir hata yapmıştı.

ABC News’e göre, borsa 4 Şubat’ta hatasını fark ettikten sonra kullanıcı olan Kow Seng Chai’nin fonları geri göndermek için e-postalara yanıt vermediğini iddia ediyor. Mahkeme belgeleri, kullanıcının yanlışlıkla gönderilen fonların bir kısmını Tether (USDT) almak ve borsadan günlük maksimum çekim limiti olan 100.000 doları aşarak çekmek için kullandığını iddia ediyor. Rhino Trading ayrıca, Chai’nin hesabına bağlı olan numarayı arayan kişinin Chai’nin numarası olmadığını iddia ediyor.

İlginizi Çekebilir : Binance 1 Milyon Dolarlık Airdrop Etkinliği Düzenliyor!

Victoria eyaletinin Yüce Mahkemesi, adamın varlıklarını 9 Şubat’ta dondurdu ve adamın ülkeyi terk etmesini engellemek için 21 Şubat’ta bir yasak emri çıkardı. Mahkeme, varlıkların elden çıkma riski olduğunu belirtti ve bu nedenle Chai’nin varlıklarını dondurma ve Avustralya’yı terk etmesini engelleme kararı aldı. Borsa, Chai’nin geri kalan hesap bakiyesi ile yanlışlıkla gönderilen fonların toplamı arasındaki farkı gözeterek neredeyse 322.700 dolarlık bir kayıp yaşadığını iddia etti.

OTCPro’nun hatası, Crypto.com’un bir kullanıcısıyla benzer bir hata yaptıktan iki buçuk yıldan fazla bir süre sonra meydana geldi. Mayıs 2021’de Crypto.com, bir işçinin bir hesap numarasını yanlışlıkla bir Excel elektronik tablosunun ödeme bölümüne yazması nedeniyle Melbourne çifti Thevamanogari Manivel ve Jatinder Singh’e 6.86 milyon dolar gönderdi.

Çift, bunun ödül parası olduğuna inandıklarını iddia etti ve bu parayla evler, araçlar ve aile üyeleri için hediyeler aldılar. Mahkeme, Manivel’e Eylül 2023’te bir 18 aylık toplum düzeltme emri verirken, Singh’in davası Mart ayında Melbourne’deki bir mahkemede görülecek.

Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak ve ayrıcalıklara erişmek için, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir