Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.987
% 1.65
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.987
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

OKX, Yeni Jumpstart Etkinliği QnA3.AI (GPT)’ı Duyurdu!

OKX, Yeni Jumpstart Etkinliği QnA3.AI (GPT)’ı Duyurdu!

Kripto para borsası OKX, yeni Jumpstart etkinliği olan QnA3.AI (GPT) projesini duyurdu. Detayları sizler için hazırladık!

OKX, yeni Jumpstart etkinliği olan QnA3.AI (GPT)‘ın detaylarını paylaştı. Etkinlik, 26 Şubat 2024’te saat 06:00 UTC’de başlayacak.

Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) sahiplerinin, ellerindeki varlınlarını GPT token kazanmak için stake etmeleri gerekmektedir.


OKX Jumpstart Etkinliği için ilk olarak OKX borsasında hesabınızın olması gerekmektedir. Eğer hala bir OKX hesabınız yoksa hemen buraya tıklayarak komisyon indirimli kayıt linkinden yararlanabilirsiniz.


Jumpstart Etkinliğinin Kuralları Neler?

GPT token kazanmak için BTC ve ETH stake edilmesi gerekmektedir. Jumpstart etkinliği 26 Şubat 2024 tarihinde, saat 06:00 TSI’de başlayacak ve 28 Şubat 2024 tarihinde, saat 09:00 TSI’de son bulacak.

Kişi başına minimum stake miktarı bulunmayan Jumpstart etkinliğinde, kişi başına stake edilebilecek maksimum BTC miktarı 0.2 BTC, kişi başına stake edilebilecek maksimum ETH miktarı ise 3.5 ETH olarak belirlenmiş.

BTC stake eden kullanıcıların ödül havuzunda15.000.000 GPT ve ETH stake eden kullanıcıların ödül havuzunda 15.000.000 GPT miktarı bulunuyor.

İstenilen zamanda stake eden varlıkları gerçi çekebileceğiniz Jumpstart etkinliğinde, etkinlik sonrası ödül olarak kazanılan tokenlerin alım-satım tarihi olaraksa 28 Şubat 2024 tarihi açıklandı.

Kimler Katılabilir?

OKX Jumpstart etkinliğine; Tayvan, Türkiye, Rusya, Ukrayna, Gürcistan, Belarus, Kazakistan, Ermenistan, Moldova, Azerbaycan, Tacikistan, Kırgızistan, Türkmenistan ülkelerinden KYC doğrulamasını tamamlayan kullanıcılar katılım sağlayabilirler.

Staking Nasıl Yapılır?

Madenciliğe başlamadan önce açılan ve KYC doğrulamasını tamamlanan OKX borsa hesabına, BTC ve ETH transfer edilmesi gerekiyor.

Varlık transferini gerçekleştirdikten sonra ana sayfada bulunan “Finans” sekmesinden “Jumpstart” seçeneğine ve ardından katılmak istediğimiz projeye tıklayarak ilgili sayfaya gidilmesi gerekiyor.  Etkinlik sayfasına gidildikten sonra stake etmek istediğimiz varlığı ve miktarını belirleyerek, Stake’e tıklanması gerekiyor. Bu adımları tamamladıktan sonra madenciliğe başlamış olacaksınız!

QnA3.AI (GPT) Nedir?

QnA3.AI Nedir? OKX, Yeni Jumpstart Etkinliği QnA3.AI (GPT)’ı Duyurdu!

QnA3, tescilli veri gölü ile yapay zeka destekli bir Web3 bilgi paylaşım ve arama platformudur. Web3 bilgisini tek bir tıklama ile erişilebilir hale getirir.

Yapay zeka ve kripto alanındaki en büyük uygulamalardan olan QnA3, çok sayıda Web3 kullanıcısına kripto ChatGPT, niyet odaklı ticaret ve DePIN İnovasyonu içeren kapsamlı hizmetler sunmaktadır.

Toplam arz: 1.000.000.000


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!


 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir