Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.241
% 1.24
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.241
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Kolay Kripto İşlemleri: Robinhood ve MetaMask Entegrasyonu

Robinhood

Yatırım uygulaması Robinhood, Consensys ile iş birliği yaparak kripto para birimlerinin alımını basitleştirmek için MetaMask ekosisteminin özelliklerini entegre etti.

Resmi bir duyuruda açıklandığı gibi, Robinhood Connect ve MetaMask’ın Buy Crypto Aggregator özellikleri arasında bir entegrasyon yapıldı ve bu entegrasyon, ABD’deki müşterilere özel olarak sunulmaktadır.

Robinhood Connect, tüketicilerin kendi yönetimli cüzdanlar ve merkezi olmayan uygulamalar için kripto para birimleri satın almasına ve değiştirmesine olanak tanıyan şirketin platformunu temsil eder. Öte yandan, MetaMask’ın Buy Crypto Aggregator’ü, kullanıcıların 189 ülkedeki çeşitli sağlayıcılardan kripto para birimleri satın almasına olanak tanır ve kullanıcının bölgesine özgü “müşterini tanı” düzenlemeleriyle özelleştirilmiştir.

Engelleri Kaldırmak: Robinhood’un Sorunsuz Kripto İşlemleri İçin Çabası

Genel amaç, kullanıcıların zorlukları ve engelleri azaltarak Robinhood’un sipariş motoru aracılığıyla kripto para birimleri satın almasını kolaylaştırmaktır.

Bu site yalnızca bilgilendirme amaçlıdır; kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir