Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$60.901
% 0.03
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 60.901
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

KiloEx İle Yepyeni Bir DEX ve Airdrop Şansı !

KiloEx Yeni DEX ve Airdrop

KiloEx, Binance Labs tarafından desteklenen ve en değerli oluşturucu programında öne çıkan, kullanıcı dostu, Sürekli Merkezi Olmayan (DEX) bir borsadır. Henüz piyasaya sürülmemiş yeni nesil eşler arası kalıcı bir DEX’tir.

Kiloex Nedir?

Kullanıcılar daha düşük tasfiye riski altındadır, en yüksek kaldıraca, geniş işlem çiftlerine, riskten korunma araçlarına, merkezi olmayan yönlendirmeye ve copy trade erişimlerine sahiptir. “Her iki dünyanın da en iyisini sunan merkezi olmayan borsa” olarak kendilerinden bahsediyorlar.

İddialarına göre yatırımcılara ışık hızında alım satımlar, piyasa faaliyetlerinin gerçek zamanlı takibi ve merkezi borsaya benzer bir alım satım deneyimi sunuyorlar. Likidite sağlayıcılarına riskten arındırılmış pozisyonlar ve LP dostu çözümler sunuyorlar. Yatırımcıların ve likidite sağlayıcılarının, işlemlerinin kontrolünü ele alma özgürlüğüne ve güvenliğine sahip olmalarını sağlıyorlar.

  • Kiloex kullanımına başlamak ve bir çok fırsattan istifade etmek için kullanabileceğiniz kayıt linki

Neden KiloEx?

  1. Yarı Anonim Ekip : Ekip yarı anonim bir yapıya sahiptir ve bu durum bazı kullanıcılar için şeffaflık endişesi yaratabilir. Ancak Binance Labs’ın desteği güven sorunlarını bir dereceye kadar hafifletebilir.
  2. Omni-Chain Hibrit Borsa (OHEX) : Bir başka Perpetual DEX olan Aboard Exchange, ilk tam zincirli hibrit zincir üstü borsa olmayı hedefleyen OHEX mimarisini tanıttı. Bu mimari, çeşitli Perpetual DEX platformlarından likidite havuzlarını entegre ederek açılış maliyetlerini en aza indirir ve çeşitli ticaret kategorilerine erişimi genişletir.
  3. Farklı Ağ Desteği : KiloEx şu anda BNB Chain, opBNB ve Manta ağlarını desteklemektedir ve bu da kullanıcılara diğer Perpetual DEX platformlarına göre daha geniş bir seçenek yelpazesi sunabilmektedir.
  4. Kullanıcı Dostu Deneyim: Hızlı işlemler ve çok çeşitli işlem çiftleri sağlamasıyla tanınır.

KiloEx Yeni DEX ve Airdrop

Airdrop Nerede?

Şu anda airdrop için sadece 4 görevimiz var:

1 – Airdrop sayfasına gidip sağ üst kısımdan “Connect Wallet” kısmına tıklayıp cüzdanımızı web sayfasına bağlayalım. Airdrop sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Cüzdanımızı bağladıktan sonra her gün buraya gelip yeni günün puanını almalıyız. Bunun airdroba oldukça fazla etkisi olacağını düşünüyorum.

2 – Ücretsiz olarak puan kazanabileceğimiz bir diğer yol ise “Go to Invite” yani davet et yazan kısım. Bu kısımdan arkadaşlarınızı davet ederek puan ve puanlar kazanabilirsiniz. Her davet için davet ettiğiniz kişinin kazandığı puanın %30’u hem size hem de davet ettiğiniz kişiye verilecek.

Gelelim ücretli kısımlara:

Çoğu kişinin yapması zor olan bu kısımda asıl puanlar kazanılmaktadır. Çünkü hepsi “Trade” yani işleme dayalı ödüllerdir.

1 – Her 1000$’lık işlem için 50 puan kazanacaksınız. Kısaca 500$’lık bir işlemi aç-kapa yaptığınızda 50 puan alacaksınız.

2 –  Yatırdığınız her 2000$ için günde 50 puan kazanacaksınız. Yani platforma yatırdığınız 2000$ size her gün 50 puan kazandıracak.

Airdrop İçin Ekstralar

Bu kısımdakilerin bizlere puanlar kazandıracağı kesin değil. Ama ücretli airdrop görevleri için parası olmayanların en azından bunları denemesini öneririz. Çünkü ne kadar çok puan o kadar çok airdrop.

Earn kısmınja gelerek aşağıda “Deposit” yazan kısma tıklayıp en az 5 usdt stake edelim. Bunun da bizlere katkısı olacaktır.

KiloEx Yepyeni Bir DEX ve Airdrop

Buradan sosyal medya görevleri için sayfaya gidelim. Sağ üst köşeden “Connect Wallet” tıklayıp cüzdanımızı bağlayalım. Görevlerin hepsini yaparak yine airdrop için puanları toplayabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

KiloEx İle Yepyeni Bir DEX ve Airdrop Şansı !” te bir düşünce

  1. Lütfü diyor ki:

    Hocam yakın arkadaş telegram da yeşil borsa diye bir oluşumun yönlenfirmesiyle binance global dan kiloex almış 710 dokarlık şimdi bin dolar olarak gözüküyor bu parayı nasıl alacağını soruyor cevap veren yok.

    • Tanju Akbıyık diyor ki:

      Şuan Kiloex Binance listeli değil ve listeli olmayan bir varlığı sadece ön satışlarla alabilirsiniz. Kiloex ön satışı gerçekleşmedi. Muhtemelen yanlış yönlendirilmiş görünüyor arkadaşınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir